home design 800x400
home design 1170Χ320

Τι έκανε η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος τον Ιούνιο

Ανακοινώνεται κατά χρονολογική σειρά, η συνολική παρουσία της Ομοσπονδίας σε εκδηλώσεις μηνός Ιουνίου 2024
Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος

Από το Γραφείο Τύπου της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος ανακοινώνεται κατά χρονολογική σειρά, η συνολική παρουσία της Ομοσπονδίας σε εκδηλώσεις μηνός Ιουνίου 2024, στις οποίες ανταποκρίθηκε βάσει  αντίστοιχων προσκλήσεων:

α) Συνδιοργάνωση με την «Ένωση Τριπολιτών Αττικής» εκδήλωσης, για την παρουσίαση του βιβλίου του Π. Βέμμου «Τριπολιτσά, μαρτυρική πόλη», στην Αθήνα και στην αίθουσα της Ένωσης, στις 12.06.2024. Προλόγησε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Π. Μπένος, ο οποίος συνοδευόταν από το μέλος του Δ.Σ. και τ. Πρόεδρο της Π.Ο.Ε.,  Χ. Τσούτσουβα. Παρών και ο καθηγητής Πανεπιστημίου και πρώην Πρόεδρος Π.Ο.Ε., Φ. Νικολόπουλος, ο οποίος συντόνισε και την εκδήλωση.

β) Παρουσία αντιπροσωπείας της Ομοσπονδίας στον εορτασμό για τη μάχη της Δραμπάλας, υπό τον Πρόεδρο Π.Μπένο, την Αντιπρόεδρο Μαντινείας, Ουρ. Αναγνωστοπούλου, το Γεν. Γραμματέα Π.Παγιώτα και το μέλος Αλ. Παντούλη. Πραγματοποιήθηκε κοινή κατάθεση στεφάνου από τον Πρόεδρο, καθώς και τον Ομόλογό του της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αυστραλίας, Χ. Τσιμογιάννη.

γ) Παρουσία και κατάθεση στεφάνου από την Αντιπρόεδρο Μαντινείας Ουρ. Αναγνωστοπούλου, στον εορτασμό της μάχης των Τρικόρφων, στη θέση Τρίκορφα Σιλίμνας, στις 30.06.2024.

δ) Παρουσία και κατάθεση στεφάνου από την Ειδ. Γραμματέα Κυνουρίας, Αν. Δάρρα, στους εορτασμούς των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου καθώς και της μνήμης υπέρ αμάχων Αγιοπετριτών της περιόδου Κατοχής, στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας, στις 30.06.2024.

ε)  Χαιρετισμός (διαδικτυακά) του Προέδρου Π. Μπένου, στην παρουσίαση του βιβλίου «Ταξίδι στο Πράσινο Αρκαδίας» του συμπατριώτη μας Θ. Τσιάκαλου, που πραγματοποιήθηκε στη Μελβούρνη από την Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών Αυστραλίας, στις 30.06.2024.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis