home design 800x400

Λύθηκε ο γρίφος με το θάνατο του 44χρονου Άγγλου στις Σπέτσες

Σε πνιγμό και όχι σε εγκληματική ενέργεια οφείλεται ο θάνατός του – Ελεύθερα να αποχωρήσουν από το νησί τα έξι μέλη πληρώματος του ιστιοπλοϊκού

Κι ενώ ήταν ανοιχτό το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας για τον Άγγλο που είχε βρεθεί νεκρός στο Παλιό Λιμάνι των Σπετσών, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός του αποδίδεται σε πνιγμό.

Όλα συνέβησαν την περασμένη Παρασκευή (28/06) στο νησί του Αργοσαρωνικού, όταν ο εν λόγω άνδρας -ηλικίας 44 ετών- βρέθηκε νεκρός φέροντας χτυπήματα στο αριστερό μέρος του κεφαλιού. Ο άτυχος άνδρας είχε βρεθεί να επιπλέει στη θάλασσα δίπλα σε προβλήτα στο Παλιό Λιμάνι.

Κατά τις πληροφορίες, ήταν μέλος πληρώματος ιστιοπλοϊκού που συμμετείχε στην Ρεγκάτα που διενεργούνταν στο νησί.

Το βράδυ της προηγούμενης ημέρας είχε βγει με τους φίλους του σε μπαρ, αλλά δεν τους ακολούθησε στο ξενοδοχείο και την επομένη βρέθηκε νεκρός.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική

Ο λιμενάρχης Σπετσών μετά από εντολή εισαγγελέα διέταξε να μην φύγουν από το νησί τα μέλη του πληρώματος του ιστιοπλοϊκού Whisper -μέλος του οποίου ήτανε και ο θανών- όπως και τα μέλη του πληρώματος του συνοδευτικού του σκάφους Stileto. Επρόκειτο για συνολικά έξι άτομα.

Μετά τις έρευνες που διενεργήθηκαν και την ιατροδικαστική εξέταση, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος του 44χρονου Άγγλου αποδίδεται σε πνιγμό από ατύχημα και όχι σε εγκληματική ενέργεια.

Αφού διαλευκάνθηκε η υπόθεση δόθηκε εντολή της Εισαγγελίας Πειραιά να επιτραπεί η αποχώρηση από τις Σπέτσες των έξι μελών.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version