home design 800x400

Ανάβαλος: Μεγάλη βλάβη στο αντλιοστάσιο – Επανεκκίνησε ακόμα μια αντλία

Ανάβαλος: ΜΟ Αργολικός κάμπος από χθες το βράδυ και ώρα 20.00, δέχεται ποσότητα νερού που ανέρχεται σε 13.000 κυβικά/ώρα. Μεγάλη βλάβη στο αντλιοστάσιο – Επανεκκίνησε ακόμα μια αντλία

Με μεγάλη προσοχή και συντονισμένες ενέργειες ώστε να αποφευχθεί το μεγάλο λάθος όσο αφορά τη διπλή, απρόβλεπτη, μεγάλη βλάβη στο αντλιοστάσιο του Αναβάλου, επανεκκίνησε ακόμα μια αντλία των 6.5000 κυβικών νερού.

Έχει γίνει λεπτομερής καταγραφή των προβλημάτων που αφορούν τα ηλεκτρονικά, τεχνικά αλλά και υδραυλικά μέρη των αντλιών για την καλύτερη συνεχή άρδευση του Αργολικού πεδίου.

Η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας ευχαριστεί τους αγρότες της περιοχής για την υπομονή τους και όλους τους ΤΟΕΒ για τη δίκαιη και σωστή διαχείριση της απαραίτητης ποσότητας νερού αυτές τις δύσκολες μέρες.

Ο Αργολικός κάμπος από χθες το βράδυ και ώρα 20.00, δέχεται ποσότητα νερού που ανέρχεται σε 13.000 κυβικά/ώρα.

«Θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες στο πλευρό των πολιτών, με αισιοδοξία. Οι δηλώσεις και τα έργα των νυν πολιτευτών και πρώην περιφερειακών συμβούλων είναι στην κρίση των Πελοποννησίων», σημειώνει ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαντζούνης.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version