home design 800x400
home design 1170Χ320

Συνεδρίασε η Περιφερειακή Επιτροπή Πελοποννήσου

Τα έργα που εγκρίθηκαν
per pelop

Συνεδρίασε, την Πέμπτη 27 Ιουνίου, δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη, η Περιφερειακή Επιτροπή Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής και Αναπληρωτής Περιφερειάρχη, Χρήστος Λαμπρόπουλος, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Συζητήσαμε μία σειρά θεμάτων, στέκομαι στην έγκριση προγραμματικής σύμβασης για την μελέτη ανάπλασης του παραλιακού μετώπου στο Βραχάτι.

Επίσης, αποδεχθήκαμε ως Περιφερειακή Επιτροπή και την ένταξη ενός κοινωνικού έργου, συγκεκριμένα του Κοινωνικού Παρατηρητηρίου της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Εχουμε πει πολλές φορές πως ενόψει του ΕΣΠΑ 21-27, το περιβάλλον, η πράσινη μετάβαση και η κοινωνική πολιτική είναι πολύ ψηλά στις προτεραιότητές μας.

Συζητήσαμε και δύο σημαντικά θέματα που είχαν να κάνουν με την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας και συγκεκριμένα για την στήριξη του ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας και την ολοκλήρωση των μελετών για την λιμνοδεξαμενή του Τρικόρφου. Και στα δύο θέματα εντάξαμε πιστώσεις, ώστε άμεσα να μιλάμε για υλοποίηση δράσεων ή μελετών».

Μεταξύ άλλων, εγκρίθηκαν τα έργα:

  • Σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Βέλου-Βόχας και του Αναπτυξιακού Οργανισμού Μοριάς Α.Ε. Α.Ο.Τ.Α. για την εκπόνηση της μελέτης με τίτλο: «Διαμόρφωση Παραλιακού Μετώπου Βραχατίου».
  • Έγκριση του 2ου πρακτικού – Ελέγχου των δικαιολογητικών κατακύρωσης του προσωρινού αναδόχου – της ανοικτής διαδικασίας μέσω του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. (Α/Α 257133) με τίτλο: «Προμήθεια και εγκατάσταση ηλεκτροφωτισμού γηπέδου Κοπανακίου».
  • Αποδοχή ένταξης της Πράξης: «Περιφερειακό παρατηρητήριο κοινωνικής ένταξης Περιφέρειας Πελοποννήσου» με Κωδικό ΟΠΣ 6005009 στο Πρόγραμμα «Πελοπόννησος 2021-2027»,
  • Απόφαση υλοποίησης με Ίδια Μέσα(ΑΥΙΜ) του Υποέργου 1 της Πράξης: «Περιφερειακό παρατηρητήριο κοινωνικής ένταξης Περιφέρειας Πελοποννήσου».

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

dei comp 1

riviera banner
ΛΟΓΟΣ

newsletter banner anagnostis