home design 800x400
home design 1170Χ320

Έρχεται τo πρώτο house music festival στο Ναύπλιο

Ένα διήμερο festival αφιερωμένο στο συναρπαστικό κόσμο της ηλεκτρονικής μουσικής 5 και 6 Ιουλίου στο Φουγάρο

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Έρχεται τo πρώτο house music festival στο Ναύπλιο
Μουσική dj

Η οικογένεια του ARTMONIA σας καλωσορίζει στο πρώτο house music festival στο Ναύπλιο, ένα διήμερο festival αφιερωμένο στο συναρπαστικό κόσμο της ηλεκτρονικής μουσικής. Θα γίνει στο FOUGARO ART CENTER στις 5 και 6 Ιουλίου.

Στόχος του ARTMONIA MUSIC FESTIVAL είναι να ενώσει ανθρώπους, ξεπερνώντας σύνορα και πολιτιστικούς φραγμούς και δίνοντας το “κάτι” για το οποίο θα μιλούν μεταξύ τους φίλοι κι άγνωστοι. Με σεβασμό στην κληρονομιά της housemusic, μέσα από το festival θα αναδειχθεί η ελευθερία και η πλούσια κληρονομιά της από τη γέννησή της έως σήμερα.

Επιθυμία της κοινότητας του ARTMONIA είναι η δημιουργία μιας αξέχαστης εμπειρίας που ξεπερνά τα όρια ενός event.  Έτσι, στο festival θα εμφανιστούν καταξιωμένοι, αλλά και ανερχόμενοι Dj, ενώ παράλληλα urbanartists θα δημιουργήσουν μοναδικά έργα, συνθέτοντας ένα οπτικοακουστικό θέαμα. Τα μουσικά δρώμενα θα ολοκληρώσουν παράλληλα acts από urbanartists, οι οποίοι θα δημιουργούν τα έργα τους κατά τη διάρκεια του festival, συνθέτοντας έτσι ένα οπτικοακουστικό θέαμα.

Πληροφορίες – Πρόγραμμα

Την εμφάνισή τους θα κάνουν οι παρακάτω καλλιτέχνες: Dj Line Up: Agent Greg, Chris Child, Falsa Magra& Stochastic, Theo Korres, Antigoni Lupo, Urban artists: RTMONE, Appear

Ημέρες και ώρες: 5-6 Ιουλίου 2024, 20:00-1:00

Χώρος: FOUGARO ART CENTER, Λεωφ. Ασκληπειού 98, Ναύπλιο

Το πρόγραμμα του ARTMONIA house music festival έχει ως εξής:

thumbnail line up.artmonia 1080 x 1350 px
thumbnail artmonia festival poster updated 1

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

dei comp 1

riviera banner
ΛΟΓΟΣ

newsletter banner anagnostis