home design 800x400
home design 1170Χ320

Πάτρα: 15χρονος είπε στον πατέρα του ότι είναι gay και τον έκαναν τόπι στο ξύλο

Όταν ο έφηβος από την Πάτρα αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος, έγινε το έλα να δεις – Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση
ksylodarmos

Πίσω σε άλλες εποχές μας γυρίζει ένα απίστευτο περιστατικό βίας και κακοποίησης ανήλικου παιδιού από τον ίδιο του τον πατέρα σε οικισμό έξω από την Πάτρα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 15χρονος από την Πάτρα αποκάλυψε στον πατέρα του ότι είναι ομοφυλόφιλος. Οι σκηνές που ακολούθησαν δεν περιγράφονται.

Ο πατέρας και ο θείος του έγιναν έξαλλοι από την αποκάλυψη και άρχισαν να ξυλοκοπούν άγρια το παιδί ως τιμωρία. Μάλιστα ήταν τόσο πολύ χτυπημένο που ο 15χρονος πήγε στην πλατεία του χωριού αιμόφυρτο. Μεταφέρθηκε σε άσχημη κατάσταση στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται ακόμα, εκτός κινδύνου.

Ενημερώθηκε η ΕΛΑΣ, όπως λένε οι πληροφορίες, από το ίδιο το θύμα.

Σύμφωνα με το pelop.gr, κάτοικοι του οικισμού που είδαν με τα μάτια τους το περιστατικό απευθύνθηκαν στο Χαμόγελο του Παιδιού και κατήγγειλαν το γεγονός με κάθε λεπτομέρεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απάντηση που πήραν από τους υπεύθυνους του Χαμόγελου του Παιδιού, ήταν ότι «θα κάνουμε αναφορά, και άμεσα μάλιστα, στην Εισαγγελία Πατρών για να επιληφθεί του περιστατικού».

Η μητέρα του παιδιού, που είχε χωρίσει τον άνδρα της, είναι στο πλευρό του παιδιού της.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

dei comp 1

riviera banner
ΛΟΓΟΣ

newsletter banner anagnostis