home design 800x400

Ναύπλιο: Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν για το 33ο Φεστιβάλ

Δείτε αναλυτικά τη σήμανση που θα τοποθετηθεί

Ο Δήμος Ναυπλιέων ενημερώνει τους πολίτες και τους επισκέπτες της πόλης ότι θα πραγματοποιηθούν προσωρινές διακοπές και εκτροπές κυκλοφορίας στο Ναύπλιο κατά τις κάτωθι ημερομηνίες και ώρες:

  1. Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 από ώρα 15:00 έως το πέρας της εκδήλωσης, στις οδούς Συγγρού – Παπανικολάου.
  2. Τρίτη 2 Ιουλίου 2024 από ώρα 15:00 έως το πέρας της εκδήλωσης, στις οδούς Συγγρού – Παπανικολάου.
  3. Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024 από ώρα 15:00 έως το πέρας της εκδήλωσης, στις οδούς Αγγ. Τερζάκη – Αμαλίας και Σταϊκοπούλου – Πλαπούτα.

Αναλυτικά η σήμανση που θα τοποθετηθεί

Για την καλύτερη ενημέρωση και ασφάλεια των οδηγών και πεζών, θα τοποθετηθεί η ακόλουθη σήμανση στις προαναφερθείσες περιοχές και ώρες:

  • Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 (Συγγρού – Παπανικολάου):
    • Σήμανση: Ρ – 07 (Απαγορεύεται η είσοδος σε όλα τα οχήματα).
  • Τρίτη 2 Ιουλίου 2024 (Συγγρού – Παπανικολάου):
    • Σήμανση: Ρ – 07 (Απαγορεύεται η είσοδος σε όλα τα οχήματα).
  • Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024 (Αγγ. Τερζάκη – Αμαλίας, Σταϊκοπούλου – Πλαπούτα):
    • Σήμανση: Ρ – 50α (Υποχρεωτική κατεύθυνση πορείας με στροφή αριστερά).

Οι προσωρινές άδειες για την παρεμπόδιση, εκτροπή ή διακοπή κυκλοφορίας χορηγούνται με την προϋπόθεση της τήρησης των διατάξεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ), της κυκλοφοριακής μελέτης που έχει εγκριθεί από την αρμόδια Δ.Τ.Υ.Δ. Ναυπλιέων, τη σύμφωνη γνώμη της οικείας Αστυνομικής Αρχής και των κανονισμών που διέπουν τη χρήση κοινόχρηστου χώρου.

Ο Δήμος διατηρεί το δικαίωμα ανάκλησης της χορηγηθείσας άδειας σε περίπτωση παραβίασης των παραπάνω όρων και προϋποθέσεων ή λόγω έκτακτης ανάγκης.

Από τις προαναφερόμενες απαγορεύσεις εξαιρούνται τα οχήματα με ειδικές διαπιστεύσεις της Ελληνικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Λιμενικού Σώματος, του Ε.Κ.Α.Β. και του Δήμου Ναυπλιέων.

Ο Δήμος Ναυπλιέων ευχαριστεί τους πολίτες και τους επισκέπτες για την κατανόηση και τη συνεργασία τους κατά τη διάρκεια των προγραμματισμένων εκδηλώσεων και των απαραίτητων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με τα αρμόδια τμήματα του Δήμου.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version