home design 800x400
home design 1170Χ320

Ναύπλιο: Όχι στην εκποίηση της Καραθώνας – Συγκέντρωση την Κυριακή

Γιάννης Γκιόλας: Όχι στο ξεπούλημα της Καραθώνας

«Η Καραθώνα ανήκει στο Ναυπλιακό λαό και πρέπει να παραμείνει σε δημόσια χρήση και να μη ξεπουληθεί από το ΤΑΙΠΕΔ σε μεγάλες ιδιωτικές τουριστικές επιχειρήσεις». Αυτό αναφέρει ο πρώην βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας, ο οποίος καλεί σε συγκέντρωση – διαμαρτυρία στις 9:30 το πρωί της Κυριακής στην είσοδο της Καραθώνας.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο κάλεσμά του:

«Την αξία, τα οφέλη και τη χρήση της γνωρίζουν όλοι οι κάτοικοι της πόλης, του Δήμου, της Αργολίδας καθώς και οι χιλιάδες των επισκεπτών που την κατακλύζουν τους θερινούς μήνες.

Όλοι αυτοί – εμείς αντιλαμβανόμαστε ότι τυχόν εκποίηση της θα σημάνει τη στέρηση της παραλίας και ολόκληρης της περιοχής αυτής του εξαιρετικού φυσικού περιβάλλοντος και κάλους.

Και στο παρελθον, μακρινό και πρόσφατο δόθηκαν νικηφόροι αγώνες για την προάσπιση του ελεύθερου και κοινόχρηστου χώρου για την εξυπηρέτηση των αναγκών της τοπικής κοινωνίας.

Το έναυσμα δόθηκε με την πρόσκληση από το ΚΚΕ για να πιάσουμε το νήμα κι πάλι από την αρχή και νά υπερασπιστούμε το δημόσιο χαρακτήρα της δικής μας Καραθώνας.

Όλοι και όλες λοιπόν από κοινού και ομόθυμα να εκφράσουμε την αντίθεση μας στην εκποίηση της με μαζική συγκέντρωση – διαμαρτυρία στις 9.30 το πρωί της Κυριακής στην είσοδο της Καραθώνας.

Δεν πρέπει να λείψει κανείς. Ο αγώνας είναι κοινός!»

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis