home design 800x400
home design 1170Χ320

Τρίπολη: Σύσκεψη για τις αδειοδοτήσεις των αθλητικών εγκαταστάσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Η συνάντηση έγινε στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Περιφέρειας, με την υποστήριξη του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και την πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Αθλητισμού, Βασίλη Σιδέρη.
syskepsi gia tis adeiodotiseis ton athlitikon egkatastaseo 3

Την Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024, στην Τρίπολη πραγματοποιήθηκε μια σύσκεψη με θέμα τις αδειοδοτήσεις των αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Η συνάντηση έγινε στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Περιφέρειας, με την υποστήριξη του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και την πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Αθλητισμού, Βασίλη Σιδέρη.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν στελέχη της Περιφέρειας και εκπρόσωποι των Δήμων της περιοχής. Ο Αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε τις ευχαριστίες του στους συμμετέχοντες και τόνισε την ανάγκη για συντονισμένες ενέργειες και συνεργασία σχετικά με τις αδειοδοτήσεις των αθλητικών εγκαταστάσεων.

syskepsi gia tis adeiodotiseis ton athlitikon egkatastaseo 1
ΦΩΤΟ: Περιφέρεια Πελοποννήσου

Επισήμανε τη σημασία του θέματος, δεδομένου ότι πολλές άδειες λειτουργίας είτε λήγουν σύντομα είτε είναι ήδη σε καθεστώς παράτασης. Από την αρχή της θητείας της νέας Περιφερειακής Αρχής, είχε δοθεί έμφαση στην ανάγκη για άμεση φροντίδα αυτού του ζητήματος, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα με τις άδειες τέλεσης αθλητικών συναντήσεων την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

Πρόσφατα, μια διευκρινιστική εγκύκλιος της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού υπενθύμισε και την υποχρέωση για περιβαλλοντική αδειοδότηση των αθλητικών εγκαταστάσεων. Οι υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας και των Δήμων αντάλλαξαν απόψεις και εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για τις απαιτούμενες ενέργειες, οι οποίες πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι τις 31 Αυγούστου.

Η σύσκεψη θεωρήθηκε επιτυχής, καθώς καθορίστηκε ένα πλαίσιο ενεργειών που πρέπει να πραγματοποιηθούν άμεσα, ώστε η νέα αγωνιστική χρονιά να ξεκινήσει χωρίς προβλήματα με τις αδειοδοτήσεις των αθλητικών συναντήσεων.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis