home design 800x400
home design 1170Χ320

Ροκ μουσική βραδιά απο το Ελληνικό Ωδείο Άργους

Παρουσίαση των τμημάτων Σύγχρονης Μουσικής του Ωδείου
elliniko odeio argous

Ιδιαίτερα ρυθμική & άριστη εντυπώσεων η μουσική βραδιά που χάρισαν με τις ερμηνείες τους οι σπουδαστές του Ελληνικού Ωδείου Άργους κατά τη χθεσινή εκδήλωση – παρουσίαση των τμημάτων Σύγχρονης Μουσικής του Ωδείου που διεξήχθη στο cafe-bar  ” Salud ” Πλατεία Αγίου Πέτρου στο Άργος.

Η διευθύντρια του Ωδείου Μεταξία Γκότση ευχαρίστησε το Δήμο Άργους – Μυκηνών για την ευγενική υποστήριξη, τους σπουδαστές που κόπιασαν όλη τη χρονιά, τους καθηγητές για την επιμονή και την υπομονή τους & τους γονείς των σπουδαστών που υποστηρίζουν την πορεία του Ωδείου.

ellinimo odeio

Αρχικά ανέφερε:

«..Πόσο όμορφο είναι να παρακολουθείς τους σπουδαστές του Ελληνικού Ωδείου Άργους να προοδεύουν σε όλα τα τμήματά του, από την κλασική ως και τη μοντέρνα με όχημα τη μουσική και να επιτυγχάνουν στον όμορφο κόσμο της Τέχνης.

Η μοντέρνα μουσική είναι πολύ σημαντική για τον απλούστατο λόγο ότι αποτελεί το πιο κοινό άκουσμα για το μεγαλύτερο  μέρος του πληθυσμού και ιδιαιτέρως του νεότερου ηλικιακά πληθυσμού.

Το Ωδείο μας, αναγνωρίζοντας αυτή τη πραγματικότητα ,αναλαμβάνει την ευθύνη να εκπαιδεύσει άρτια τούς σπουδαστές του στα δυο τμήματα του / ηλεκτρικής κιθάρας & drums  – κρουστών.

odeio

Είναι δύο δυναμικά τμήματα που δίνουν την ευκαιρία στους σπουδαστές μας να σπουδάσουν μουσική παρέχοντας παράλληλα – αναλόγως την ηλικία τους- τις δεξιότητες και την ικανότητα να κατανοήσουν τη βιομηχανία της μουσικής & κατ’ επιλογή τους να εισαχθούν σ ‘ αυτή.”

Κλείνοντας η διευθύντρια του Ωδείου παρουσίασε ονομαστικά όλους τους σπουδαστές των δυο τμημάτων που συμμετείχαν στην εκδήλωση, ευχαρίστησε τους υπεύθυνους διδασκαλίας καθηγητές Γιώργο Ντόκο & Αντώνη Μητρεντζο καθώς και την επίσης σπουδάστρια  Ισμήνη – Νεκταρία Καρυώτη  για την επιμέλεια της παρουσίασης , δίνοντας ραντεβού για νέα μουσικά ταξίδια τον ερχόμενο Σεπτέμβριο με τη νέα σχολική χρονιά».

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

dei comp 1

riviera banner
ΛΟΓΟΣ

newsletter banner anagnostis