home design 800x400
home design 1170Χ320

ΚΚΕ: Αποτελεί αιτία πολέμου για τον λαό της περιοχής, το ξεπούλημα της Καραθώνας

Το ΚΚΕ καλεί όλους και όλες την Κυριακή στις 30 Ιουνίου στις 9:30 πμ στην είσοδο της Καραθώνας
karathona xartaetos kathara deutera 2

“Το «κτήμα Καραθώνα» όπως την ονομάζει το ΤΑΙΠΕΔ, την παραλία που ανήκει στο λαό, αποτελεί πόλο έλξης για επιχειρηματικούς ομίλους με στόχο τις μπίζνες στην περιοχή, όπου η κυβέρνηση της ΝΔ με συμπαραστάτη τη Δημοτική Αρχή, βιάζεται να παραχωρήσει την παραλία στους μεγάλους επιχειρηματίες και ο λογαριασμός να έρθει στον λαό”, αναφέρει, μεταξύ άλλων, η Τ.Ε. Αργολίδας του ΚΚΕ.

Το ΚΚΕ καλεί όλους και όλες την Κυριακή στις 30 Ιουνίου στις 9:30 πμ στην είσοδο της Καραθώνας. “Να μην περάσει το νέο έγκλημα της κυβέρνησης ΝΔ“.

Συνεχίζει λέγοντας πως “αποτελεί αιτία πολέμου για τον λαό της περιοχής, το ξεπούλημα μιας παραλίας, της δικής μας παραλίας, όπου όλοι οι κάτοικοι της Αργολίδας και επισκέπτες από όλη την Ελλάδα αλλά και από όλο τον κόσμο, όλο το χρόνο, πάνε για κάνουν τα καλοκαιρινά τους μπάνια, να πάνε εκδρομή, να αθληθούν κτλ.

Η παραλία της Καραθώνας όπως και κάθε δημόσιος χώρος, πρέπει να είναι στην υπηρεσία και στις ανάγκες όλης της κοινωνίας για ξεκούραση, διακοπές, αθλητισμό, ελεύθερα και σε κανέναν άλλον που θα το εμπορευματοποιήσει για την κερδοφορία.

Με ευθύνη και χρηματοδότηση του κράτους, να προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες στον λαό της περιοχής, με δωρεάν θεματικές δράσεις πολιτισμού και αθλητισμού.

Το ΚΚΕ, καλεί όλους τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα της περιοχής να είναι σε αγωνιστική ετοιμότητα, να ακυρωθούν στην πράξη οι αντιλαϊκοί σχεδιασμοί.

Να οργανώσει την πάλη του, κόντρα στην πολιτική κυβέρνησης και αστικών κομμάτων – ΕΕ και μονοπωλιακών ομίλων, κόντρα στους μεγάλους ενόχους που ευθύνονται για τις ιδιωτικοποιήσεις της δημόσιας γης!

Όλοι και όλες την Κυριακή στις 30 Ιουνίου στις 9:30 πμ στην είσοδο της Καραθώνας. Να μην περάσει το νέο έγκλημα της κυβέρνησης ΝΔ”.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

dei comp 1

riviera banner
ΛΟΓΟΣ

newsletter banner anagnostis