home design 800x400

Βραβεύουν τις πρωταθλήτριες ομάδες λυκείων της Αργολίδας

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Δ.Ε) και η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ) Αργολίδας

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Δ.Ε) και η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ) Αργολίδας ανακοινώνει τις τελετές βράβευσης των πρωταθλητριών ομάδων της περιφερειακής ενότητας Αργολίδας μετά το πέρας των Πανελλήνιων αγώνων ομαδικών αθλημάτων & Κλασικού Αθλητισμού ΓΕ.Λ. & ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας και Κύπρου ως εξής: 

α) την Τετάρτη 26 Ιουνίου στις 12:00 στην αίθουσα του Βουλευτικού στο Ναύπλιο, θα βραβευτούν οι ομάδες , της Πετοσφαίρισης μαθητριών του 1ου ΓΕ.Λ. Ναυπλίου, του Ποδοσφαίρου μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ Ναυπλίου ,της καλαθοσφαίρισης μαθητών του 2ου ΓΕ.Λ. Ναυπλίου , της Πετοσφαίρισης μαθητών του 2ου ΓΕ.Λ. Ναυπλίου, καθώς και μαθητών/τριων του Κλασικού Αθλητισμού. 

β) την Παρασκευή 28 Ιουνίου στις 12:00 στην αίθουσα του « ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ » του Δήμου Άργους Μυκηνών όπου θα βραβευτούν οι ομάδες , της χειροσφαίρισης μαθητών του 2ου ΓΕ.Λ. Άργους , του ποδοσφαίρου μαθητριών του Ιδιωτικού Λυκείου ΑΥΤΕΝΕΡΓΩ, της καλαθοσφαίρισης μαθητριών του 3ου ΓΕ.Λ. Άργους, καθώς και μαθητών/τριων του Κλασικού Αθλητισμού. 

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version