home design 800x400

Ερμιόνη: Πώς τραυματίστηκε η έγκυος στο Airbnb – Τα κεραμίδια έπεσαν σαν τραπουλόχαρτα

Έκρηξη σε θερμοσίφωνα σε κατάλυμα Airbnb στην Αργολίδα – Στο νοσοκομείο Ναυπλίου 6 μηνών έγκυος με σοβαρά εγκαύματα

Στο νοσοκομείο Ναυπλίου διακομίσθηκε 39χρονη έγκυος, μετά τον τραυματισμό της από έκρηξη θερμοσίφωνα σε Airbnb, στην Ερμιόνη. Η άτυχη γυναίκα αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου και στη συνέχεια, λόγω της εγκυμοσύνης, στο Ναύπλιο.

Το απόγευμα της Παρασκευής η 39χρονη γυναίκα, που διανύει τον 6ο μήνα εγκυμοσύνης, μπήκε στο μπάνιο για να κάνει ντους. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο θερμοσίφωνας του σπιτιού εξερράγη, με αποτέλεσμα το καυτό νερό να πέσει στο σώμα της εγκύου καταφέρνοντας της εγκαύματα.

Η προχωρημένη εγκυμοσύνη της σήμανε συναγερμό, αλλά ευτυχώς τα τραύματά της δεν ήταν τόσο σοβαρά και δεν χρειάστηκε νοσηλεία ή διακομιδή σε άλλο νοσοκομείο.

Ενώ η 39χρονη έγκυος αναρρώνει, η εικόνα από την σκεπή του σπιτιού «κόβει» την ανάσα. Σε πλάνα που μεταδίδει το Mega φαίνεται η εκτεταμένη ζημιά που προκλήθηκε από την έκρηξη του θερμοσίφωνα στην κεραμοσκεπή του σπιτιού. Τα κεραμίδια έχουν πέσει σαν τραπουλόχαρτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Live News, η 39χρονη είχε νοικιάσει αυτό το σπίτι ώστε να περάσει εκεί τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Το Mega επικοινώνησε με την ιδιοκτήτρια του εν λόγω σπιτιού, η οποία δεν θέλησε να προβεί σε καμία δήλωση για το απίστευτο αυτό περιστατικό που προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό της 39χρονης.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version