home design 800x400
home design 1170Χ320

Ραντεβού νοσηλευτών στην Τρίπολη

Η παρουσία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην 1η Παμπελοποννησιακή Επιστημονική Συνάντηση Νοσηλευτών

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Ραντεβού νοσηλευτών στην Τρίπολη
nosileutries ees

Η Διεύθυνση Συντονισμού και Επικοινωνίας Νοσηλευτικών Υπηρεσιών των Περιφερειακών Τμημάτων του Τομέα Υγείας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, κατόπιν εγκρίσεως του Προέδρου Dr Αντωνίου Αυγερινού, συμμετείχε στις εργασίες της 1ης Παμπελοποννησιακής Επιστημονικής Συνάντησης Νοσηλευτών που πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη Αρκαδίας στις 17 και 18 Ιουνίου στις φιλόξενες δομές του Πανεπιστημίου.

Μια συνδιοργάνωση από το Τμήμα Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου μαζί με το Τμήμα Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών, τον Εθνικό Σύνδεσμο Νοσηλευτών Ελλάδος και τα Νοσοκομεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου και Πατρών.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συμμετείχε με δύο διαλέξεις και θέμα:

«Καινοτόμες πρωτοβουλίες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την κλιματική αλλαγή».

Συγκεκριμένα παρουσιάστηκαν:

Απλοποιημένο πρωτόκολλο έγκαιρης δράσης σε υψηλές θερμοκρασίες, ”Simplified early action protocol Greece extreme heat” με ομιλήτρια την κα. Κωνσταντίνα Δαμηλάτη, Νοσηλεύτρια – Εκπαιδεύτρια , Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Καλαμάτας

«Η προσέγγιση των Υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας μέσω της Κινητής Ομάδας Υγείας ( Κ.Ο.Υ.) του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην κλιματική αλλαγή»

Mε ομιλήτρια την κα. Μαρία Σταματοπούλου, Νοσηλεύτρια – Προϊσταμένη , Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ . Άργους.

Η 1η Παμπελοποννησιακή Συνάντηση Νοσηλευτών απευθυνόταν σε νοσηλεύτριες και νοσηλευτές, ακαδημαϊκούς δάσκαλους, φοιτήτριες και φοιτητές, επαγγελματίες υγείας διαφόρων ειδικοτήτων με στόχο την συνεργασία, ανταλλαγή ιδεών και απόψεων, μοίρασμα των εμπειριών καταλήγοντας σε βέλτιστες πρακτικές ανταποκρινόμενοι στις συνεχείς προκλήσεις που επιβάλλει το σύστημα υγείας της χώρας μας και οι διεθνείς αλλαγές.

Παρευρέθησαν η Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. Άργους Αναστασία Τριανταφύλλου, η Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ Τρίπολης κα. Ελένη Καλαποδά με μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου , και εθελοντές.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis