home design 800x400
home design 1170Χ320

Ναύπλιο: Επιμορφωτική ημερίδα για προπονητές ποδοσφαίρου

H επιμορφωτική ημερίδα του Συνδέσμου Προπονητών της ΕΠΣ Αργολίδας
seminario proponiton nafplio (2)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Ιουνίου, στον πολυχώρο «Fougaro Artcenter» στο Ναύπλιο, η επιμορφωτική ημερίδα η οποία συνδιοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Αργολίδας, την ΕΠΣ Αργολίδας και την Περιφέρεια Πελοποννήσου με εισηγητές τους:

α) Ευάγγελο Μπεκρή, Διδάκτορα Πανεπιστημίου Αθηνών, Καθηγητή (ΕΕΠ) ΤΕΦΑΑ ΑΘΗΝΩΝ.

β) Ευάγγελο Μπέκα, Καθηγητή Φυσικής Αγωγής, Προπονητή UEFA A΄, υπεύθυνο φυσικής κατάστασης της Ακαδημίας ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

γ) Αθανάσιο Στάικο, Προπονητή UEFA PRO.

δ) Χαρίλαο Νενεκούμη, Καθηγητή Φυσικής Αγωγής, Πρόεδρο Επιτροπής Διαιτησίας ΕΠΣ Αργολίδας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο πρόεδρος της της ΕΠΣ Αργολίδας και Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης & Αθλητισμού Σιδέρης Βασίλειος, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου, Ανδριόπουλος Λάμπρος, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Κορινθίας Μαργέτης Μ., ο γ.γ. του Συνδέσμου Λακωνίας κ. Καρακίτσος Π., εκπρόσωποι των υπολοίπων νομών της Πελοποννήσου και μεγάλος αριθμός μελών του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου ΕΠΣ Αργολίδας.

Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση του Συνδέσμου Προπονητών:

«Υποσχόμαστε ότι θα συνεχίζουμε να στηρίζουμε τους προπονητές – μέλη μας με την ανάληψη αντίστοιχων πρωτοβουλιών με σκοπό την βελτίωση των γνώσεων και την περαιτέρω κατάρτισή τους σε ειδικά θέματα προπόνησης ποδοσφαίρου.

Με αφορμή την εκδήλωσή μας και την μεγάλη ανταπόκριση των συμμετεχόντων, θεωρούμε επιβεβλημένη την τακτική επικοινωνία και συνεργασία όλων των δραστηριοποιούμενων στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στο νομό μας με σκοπό την εφαρμογή των βέλτιστων πρακτικών για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου».

seminario proponiton nafplio (1)
sideris kontos

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis