home design 800x400

Για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα συζητήσουν στην Καλαμάτα

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει 5 θεματικά τραπέζια

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Προγράμματος Πελοπόννησος 2021-2027 διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα “Η συμβολή του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Πελοποννήσου 2014-2020 στην Ανάπτυξη της Πελοποννήσου“. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιουνίου, στις 9:30 π.μ., στο ξενοδοχείο Elite City Resort στην Καλαμάτα.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση φορέων και πολιτών για την υλοποίηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Πελοποννήσου 2014-2020 και η συζήτηση για τις προοπτικές της νέας Προγραμματικής Περιόδου 2021-2027. Θα περιλαμβάνει πέντε θεματικά τραπέζια με συμμετοχή δικαιούχων του Προγράμματος και εκπροσώπων από Εθνικούς και Ευρωπαϊκούς φορείς, με έμφαση στην ανάπτυξη και την περιφερειακή ανάπτυξη της Πελοποννήσου.

Οι θεματικές ενότητες

Οι θεματικές ενότητες της συζήτησης είναι οι εξής:

1ο τραπέζι: Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, της ελκυστικότητας και της εξωστρέφειας της Περιφέρειας (ιδιαίτερα των ΜΜΕ), μετάβαση στην ποιοτική επιχειρηματικότητα με αιχμή την καινοτομία και αύξηση της περιφερειακής προστιθέμενης αξίας.

2ο τραπέζι: Ανάπτυξη και αξιοποίηση ικανοτήτων ανθρώπινου δυναμικού-Ενεργός κοινωνική ενσωμάτωση.

3ο τραπέζι: Υποδομές Υποστήριξης Ανθρώπινου Δυναμικού.

4ο τραπέζι: Προστασία του περιβάλλοντος – μετάβαση σε μία οικονομία φιλική στο περιβάλλον.

5ο τραπέζι: Ανάπτυξη – εκσυγχρονισμός – συμπλήρωση υποδομών για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://eydpelop2127.gr/

Η συμμετοχή είναι ανοιχτή για όλους τους ενδιαφερόμενους.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version