home design 800x400

Κρανίδι: Ο αντιδήμαρχος πέρασε μέσα από τις φλόγες και την απεγκλώβισε

Η Μαρίζα Μαχαίρα περιγράφει τις στιγμές που έζησε την ώρα που καιγόταν το σπίτι της, ενώ η ίδια βρισκόταν μέσα σε αυτό

Τη στιγμή που καιγόταν το σπίτι της, έπεφτε η σκεπή του και ήταν εγκλωβισμένη μέσα σε αυτό, ο αντιδήμαρχος Γιάννης Τσαμαδός πέρασε κυριολεκτικά μέσα από τις φλόγες και την έβγαλε έξω από αυτό.

Η Μαρίζα Μαχαίρα περιγράφει τις στιγμές που έζησε την ώρα που έκαιγε η φωτιά στο Κρανίδι και τον απεγκλωβισμό της ίδιας από αυτό.

Όπως έγραψε σε ανάρτησή της:

«Η αληθινή ανθρωπιά και η πραγματική γενναιότητα φαίνονται στις δύσκολες στιγμές.

Αυθόρμητα και χωρίς υστερόβουλες σκέψεις.

Την στιγμή που καιγόταν το σπίτι μου, έπεφτε η σκεπή του κι εγώ ήμουν εγκλωβισμένη μέσα σ’ αυτό, ο αντιδήμαρχος, κύριος Τσαμαδός Ιωάννης πέρασε κυριολεκτικά μέσα από τις φλόγες και μ’ έβγαλε έξω.

Βάζοντας σε κίνδυνο τον εαυτό του!

Γι’ αυτό επιθυμώ να τον ευχαριστήσω δημοσίως και να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που δεν κρύφτηκε μέσα στην άνεση του γραφείου του, που δεν περιορίστηκε σε κάποιο ανώδυνο, τυπικό τηλεφώνημα για να εκφράσει τη λύπη του για το συμβάν, αλλά αντιθέτως έσπευσε να με συνδράμει ενεργά.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον Δήμαρχό μας, κύριο Γεωργόπουλο Ιωάννη για την άμεση παρέμβασή και τον άψογο συντονισμό του, χάρη στα οποία οι Πυροσβεστικές Δυνάμεις κατέστειλαν τη φωτιά και έσωσαν τα σπίτια μας απ’ την ολική καταστροφή.

Ακόμα, ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους αφανείς ήρωες του Πυροσβεστικού Σώματος, που έδωσαν μια τόσο σκληρή μάχη με την πυρκαγιά για να προστατεύσουν εμάς, τους κατοίκους του Κρανιδίου και τις περιουσίες μας».

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version