home design 800x400
home design 1170Χ320

Ναύπλιο: Ανάμεσα στην κομψότητα του Celebrity Infinity και την παραδοσιακή γοητεία του Wind Star

Το λιμάνι του Ναυπλίου συνεχίζουν να κοσμούν το πλωτό παλάτι Celebrity Infinity και το κομψό ιστιοφόρο Wind Star.
krouazieroploio nafplio 1

Το λιμάνι του Ναυπλίου συνεχίζουν να κοσμούν το πλωτό παλάτι Celebrity Infinity και το κομψό ιστιοφόρο Wind Star.

Το Ναύπλιο είναι ένας δημοφιλής προορισμός για κρουαζιερόπλοια στην Ελλάδα. Κάθε χρόνο, πολλά κρουαζιερόπλοια επισκέπτονται το λιμάνι του Ναυπλίου, προσφέροντας στους επιβάτες τους την ευκαιρία να απολαύσουν την ομορφιά και τον πολιτισμό της περιοχής. Οι επιβάτες μπορούν να επισκεφτούν το ιστορικό κέντρο της πόλης με τα παλιά κτίρια, τα στενά δρομάκια και το φημισμένο Παλαμήδι. Ακόμα μπορούν να απολαύσουν τις πανέμορφες παραλίες του Αργολικού κόλπου, καθώς και να εξερευνήσουν τα αρχαία αξιοθέατα της περιοχής όπως το Μυκηναϊκό θησαυροφυλάκιο της Τίρυνθας, την Επίδαυρο και τις Μυκήνες.

Τα κρουαζιερόπλοια που επιλέγουν να κάνουν την στάση τους στο Ναύπλιο προσφέρουν στους επισκέπτες τους μια μοναδική εμπειρία εξερεύνησης της ελληνικής παραδοσιακής κουλτούρας και ιστορίας, μαζί με τον εκπληκτικό τοπίο της Πελοποννήσου.

krouazieroploio nafplio
ΦΩΤΟ: Δημήτρης Μπέκας
krouazieroploio nafplio 5
ΦΩΤΟ: Δημήτρης Μπέκας

Το πλωτό παλάτι Celebrity Infinity

Το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Infinity είναι ένα από τα πλοία της Celebrity Cruises, μιας διάσημης εταιρείας κρουαζιερόπλοιων. Κατασκευάστηκε το 2001 και έχει χωρητικότητα περίπου 2,100 επιβατών. Το Celebrity Infinity προσφέρει πολυτελείς υπηρεσίες και είναι γνωστό για την κομψότητα και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών του.

Το πλοίο προσφέρει ταξίδια σε διάφορους προορισμούς, όπως Αλάσκα, Καραϊβική, Μεσόγειο και Νότια Αμερική. Έχει σύγχρονες εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων εστιατορίων, μπαρ, πισίνες, spa και γυμναστήριο, προσφέροντας έτσι πλούσιες εμπειρίες κρουαζιέρας για τους επιβάτες του.

krouazieroploio nafplio 4
ΦΩΤΟ: Δημήτρης Μπέκας
krouazieroploio nafplio 2
ΦΩΤΟ: Δημήτρης Μπέκας

Το μικρό αλλά πολυτελές Wind Star

Το κρουαζιερόπλοιο Wind Star είναι ένα από τα κρουαζιερόπλοια της εταιρείας Windstar Cruises. Πρόκειται για ένα πολυτελές και ευέλικτο κρουαζιερόπλοιο, το οποίο συνδυάζει την άνεση και την πολυτέλεια των κρουαζιερόπλοιων με την ευκολία και την ευελιξία της πλοήγησης ανεμοπλοΐας (sailing). Ανήκει στην κατηγορία των small luxury cruise ships και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία κρουαζιέρας σε πολυτελείς προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

krouazieroploia nafplio 3
ΦΩΤΟ: Δημήτρης Μπέκας

Το Wind Star έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενεί λίγους επιβάτες, προσφέροντάς τους προνομιακές υπηρεσίες και μια αίσθηση προσωπικής εμπειρίας κρουαζιέρας. Με τις ιστία του να ανεμίζουν και τις εξελιγμένες ανέσεις, το κρουαζιερόπλοιο Wind Star προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό παραδοσιακής γοητείας και σύγχρονης άνεσης.

Σχόλια

riviera banner

newsletter banner anagnostis