home design 800x400
home design 1170Χ320

5ο Διεθνές Φεστιβάλ ακροβατικών τεχνών KDC «Kalamata Aerial Cup»

Με συμμετοχές αθλητών – εναέριων ακροβατών όλων των ηλικιών από την Ελλάδα και το εξωτερικό
aerial

Με συμμετοχές αθλητών – εναέριων ακροβατών όλων των ηλικιών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 22 & 23 Ιουνίου 2024, το 5ο Διεθνές Φεστιβάλ ακροβατικών τεχνών KDC «Kalamata Aerial Cup» στο Κλειστό Παραλίας. Τη διοργάνωση, που τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας, έχει ο Σύλλογος KALAMATA DANCE CHALLENGE με την συμμετοχή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας FEDEC.

Την Καλαμάτα αναμένεται να επισκεφτούν 160 αθλήτριες και αθλητές (με γονείς & συνοδούς) από την Ουκρανία, τον Καναδάς και το Ισραήλ, αλλά και από πόλεις της Ελλάδας από Καλαμάτα, Αθήνα, Πειραιά, Άργος, Κόρινθο, Χαλκίδα, Εύβοια, Βόλο, Αγρίνιο και Μυτιλήνη.

Το Kalamata Aerial Cup έχει φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς στην είσοδο θα υπάρξει κουτί υποστήριξης για τον Σύλλογο Γονέων ΑμεΑ Νομού Μεσσηνίας «Η Υπομονή».

Οι πολίτες και επισκέπτες της Καλαμάτας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ακροβατικές παραστάσεις και διαγωνισμούς σε διάφορα εναέρια όργανα (aerial silks, aerial sling, aerial hoop κλπ) με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ.

Προγράμμα: Έναρξη Σάββατο 22 Ιουνίου και ώρα 16:00 – 22:30 Aerial Sling.

Κυριακή 23 Ιουνίου 10:30 – 17:00 Aerial Hoop, Aerial Silks.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα στο Link που ακολουθεί: https://www.kalamatadancecup.com/index.php/schedule

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *