home design 800x400

Τι έκαναν οι Ελβετοί στις Αγροτικές Φυλακές Τίρυνθας

Νέα συνεργασία του Αγροτικού Σωφρονιστικού Καταστήματος Τίρυνθας με τον Ελβετικό οργανισμό VEBO

Η νέα συνεργασία του Αγροτικού Σωφρονιστικού Καταστήματος Τίρυνθας με τον Ελβετικό οργανισμό VEBO μειώνει τον κοινωνικό αποκλεισμό και διαδίδει τον ρόλο των Αγροτικών Καταστημάτων Κράτησης στην Ευρώπη.

Ο σκοπός του Ελβετικού οργανισμού VEBO είναι να προωθήσει την ένταξη των ατόμων με αναπηρία. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της κοινωνικής δέσμευσης, της επαγγελματικής επιχειρηματικότητας και της οικονομικής δραστηριότητας.

Το όραμα του Ελβετικού Οργανισμού VEBO είναι να διατηρούν τις σταθερές βάσεις και να δημιουργούν νέες προοπτικές με θαρραλέα πρόοδο. Είναι ένα ίδρυμα με στεγασμένα εργαστήρια και κοιτώνες μέσα σε μια σύγχρονη και ανταγωνιστική εταιρεία επαγγελματικής και κοινωνικής ένταξης.

Η κοινωνική ένταξη και η επιχειρηματική φιλοδοξία πάνε χέρι-χέρι στην VEBO. O Ελβετικός οργανισμός VEBO μεσολαβεί να κατασκευάζουν κάποιες φυλακές της Ευρώπης και όχι μόνο, προϊόντα υψηλής ποιότητας για την αγορά και προσφέρουν υπηρεσίες που ισχύουν στον ιδιωτικό τομέα.

Στα πλαίσια των ανωτέρω κοινωνικών ευρωπαϊκών οραμάτων για τον περιορισμό του κοινωνικού αποκλεισμού η διευθύντρια Ευαγγελία Κατερίνη και οι γεωπόνοι Δημήτριος Κατσαρός και Γεώργιος Σταρόγιαννης, του Α.Σ.Κ. Τίρυνθας, υποδέχτηκαν το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024, τους δυο εκπροσώπους του Ελβετικού οργανισμού VEBO THOMAS WUTHRICH και MANFRED FLUHMAN, με σκοπό να χρηματοδοτήσουν την προώθηση και την πώληση των προϊόντων της Αγροτικής Φυλακής Τίρυνθας μέσω της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης της ΕΠΑΝΟΔΟΥ του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, όπου θα εργάζονται πρώην κρατούμενοι της Αγροτικής Φυλακής Τίρυνθας.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version