home design 800x400

Λαμπερά κοστούμια, ακροβατικά και flashmob στην καλοκαιρινή γιορτή του “Άθλησις”

Σε μια πολύ προσεγμένη τελετή, τα τμήματα της Γυμναστικής για Όλους έδειξαν μέρος της προπόνησης τους με πλήθος ασκήσεων και παρουσίασαν τα προγράμματα τους.

Τη καλοκαίρινη του γιορτή πραγματοποίησε ο Αθλητικός Πολιτιστικός σύλλογος “Άθλησις” στο κλειστό γυμναστήριο Αγίας Τριάδας. Σε μια πολύ προσεγμένη τελετή, τα τμήματα της Γυμναστικής για Όλους έδειξαν μέρος της προπόνησης τους με πλήθος ασκήσεων και παρουσίασαν τα προγράμματα τους. 

Οι προπονητές Πνευματικός Μιχάλης και Αθανασία Παπία αφού καλωσόρισαν το κόσμο ευχαρίστησαν θερμά τους εθελοντές της γιορτής για τη σημαντική συμβολή τούς στη μεταφορά του μεγάλου όγκου εξοπλισμού και στη καθαριότητα του σταδίου. Ευχαρίστησαν τους χορηγούς που στήριξαν μέσα στη χρονιά τις δράσεις του συλλόγου και φυσικά το κόσμο που γέμισε τις εξέδρες ενός ΔΑΚ.

ΦΩΤΟ: ΑΠΣ Άθλησις
ΦΩΤΟ: ΑΠΣ Άθλησις

Το πρόγραμμα άνοιξαν τα κορίτσια με τα λαμπερά τους κοστούμια, έδειξαν ασκήσεις από τη προετοιμασία τους μέσα στη χρονιά. Ένα πλούσια θέαμα 70 και πλέον παιδιών να κινούνται όλα μαζί αρμονικά στο χώρο και να εκτελούν ταυτόχρονα.

Σειρά πήραν οι χορογραφίες και ο ενθουσιασμός του κόσμου απογειώθηκε!! Αισθητική, τεχνική, ποιότητα στη κίνηση και τα ακροβατικά έδεναν με τις ευφάνταστες φιγούρες και φυσικά η μια έκλεβε το χειροκρότημα από τη άλλη!!

ΦΩΤΟ: ΑΠΣ Άθλησις
ΦΩΤΟ: ΑΠΣ Άθλησις

Η έκπληξη της βραδιάς ήταν το flashmob όπου οι γονείς μπήκαν στο ταπί και χόρεψαν μια χορογραφία μαζί με τα παιδιά τους!!

ΦΩΤΟ: ΑΠΣ Άθλησις
ΦΩΤΟ: ΑΠΣ Άθλησις
ΦΩΤΟ: ΑΠΣ Άθλησις

Τέλος μοιράστηκαν σε όλα τα παιδιά αναμνηστικά διπλώματα και χυμοί της οικογένειας Χριστοδούλου.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι τέλος του μήνα όπου τα δύο μεγάλα τμήματα θα πάρουν μέρος στο παγκόσμιο φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους Cosmogym Summer 4 All.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version