home design 800x400

Κορινθία: Τραγικό τέλος για 58χρονο επιχειρηματία στο Καλαμάκι

Δεν πρόλαβε να πάει το ασθενοφόρο λόγω των γνωστών κυκλοφοριακών προβλημάτων στον Ισθμό μετά το γκρέμισμα της γέφυρας, και πέθανε

Θλίψη και οδύνη στο Καλαμάκι Κορινθίας όταν 58χρονος επιχειρηματίας ένιωσε πόνο στο στήθος και ζάλη και τελικά ξεψύχησε από ανακοπή.

Όπως αναφέρει το loutrakiblog.gr, ειδοποιήθηκε αμέσως το ΕΚΑΒ, αλλά μέχρις ότου διανύσει τη διαδρομή μέχρι Αγίους Θεοδώρους και να ξαναγυρίσει στο Καλαμάκι, λόγω των γνωστών προβλημάτων που ανέκυψαν από το ατύχημα στον Ισθμό με το βυτιοφόρο, ο 58χρονος επιχειρηματίας ξεψύχησε.

Ο άτυχος άνδρας ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Πρωτοστάτησε στις κινητοποιήσεις των κατοίκων του Καλαμακίου ζητώντας την διάνοιξη παραπλεύρως της εθνικής οδού για να διευκολυνθεί η μετακίνηση των κατοίκων αλλά και να υπάρχει γρήγορη πρόσβαση στα οχήματα εκτάκτου ανάγκης, όπως περιπολικά, πυροσβεστικά και ασθενοφόρα, ενώ έδωσε το παρών στη διαμαρτυρία των πολιτών στα διόδια την προηγούμενη εβδομάδα.

Τραγική ειρωνεία, το σπίτι του βρίσκεται ακριβώς στο σημείο παραπλεύρως των διοδίων της Εθνικής Οδού το οποίο αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία την Πέμπτη 20 Ιουνίου, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υφυπουργού Μεταφορών και Υποδομών κ. Νίκου Ταχιάου.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version