home design 800x400

Τ. Χρόνης: Προσπαθούν να σταματήσουν έργα με απειλές και υπονοούμενα

«Εμμονή, ανευθυνότητα ή πολιτική σκέψη άλλων δεκαετιών;»

«Προφανώς και η “αντιπολίτευση” που επιλέγει ο καθένας να κάνει είναι απόφαση του ίδιου ή της ομάδας! Προφανώς το να κάνεις εποικοδομητική αντιπολίτευση, με προτάσεις και υπαρκτές λύσεις είναι δύσκολο κυρίως εάν δεν μπορείς να διαχειριστείς μια πολιτική ήττα!». Αυτό αναφέρει ο δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης. Και συνεχίζει:

«Το να προσπαθείς να σταματήσεις έργα με απειλές και υπονοούμενα κατά υπαλλήλων και ίσως και αιρετών ξεπερνά τα όρια της ‘‘εποικοδομητικής αντιπολίτευσης’’.

Τόσο καιρό προσπαθούσαμε να αποκρούσουμε τις καταγγελίες που γίνονταν ‘’από την πίσω πόρτα’’, πλέον όμως θεωρώ υποχρέωση μου να σας ενημερώσω για τις καταγγελίες που γίνονται ώστε να σταματήσει το έργο της κεντρικής λεωφόρου Λυγουριού.

Ένα έργο το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το Ταμείο Ανάκαμψης με 3.000.000€ και με πολύ μεγάλη υπηρεσιακή και διοικητική προσπάθεια και από το 2022 έχει περάσει από όλα τα εμπλεκόμενα συμβούλια με ομόφωνες αποφάσεις, εκτός προφανώς της περιόδου αντιπολίτευσης του κ. Σαρρή.

Στην πρώτη ‘‘επίσημη’’ καταγγελία του για το θέμα, αναφέρει προς το Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας: “παρακαλώ να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος στην Συγκοινωνιακή μελέτη που αφορά το έργο…” Αφού αναφέρει όλα αυτά τα επιχειρήματα τα οποία έχουν αποτυπωθεί και στις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου αναφέρει με στόμφο και υπονοούμενα “Παρακαλώ για δικές σας ενέργειες με δεδομένο ότι υπάρχουν αντιδράσεις από τους επιχειρηματίες που έχουν τα καταστήματά τους επι της εθνικής οδού (οδός Ασκληπιού όπως συνηθίζουν να αναφέρουν οι μελετητές!). Με εκτίμηση οι Δημοτικοί σύμβουλοι Δήμου Επιδαύρου” και από κάτω ολογράφως τα οχτώ (8) ονόματα των δημοτικών συμβούλων.

Στο δεύτερο mail που μας κοινοποιήθηκε και αυτό, είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα καθώς αναφέρει μεταξύ άλλων: “Η Διάσταση που θα πάρει το θέμα θα περάσει τα όρια της Ελλάδας αφού έτσι θέλουν… και συνεχίζει σε άλλο σημείο, κλείνοντας: Υ/Γ: Έχουμε ικανό αριθμό υπογραφών από πολίτες που δεν θέλουν το έργο και θα κατατεθούν στο αρμόδιο Υπουργείο και στην Ευρωπαϊκή έδρα του ταμείου ανάκαμψης”. Στο οποίο υπογράφει πλέον μόνος του!

Αγνοώντας επιδεικτικά τις ομόφωνες αποφάσεις των οργάνων, με το “έτσι θέλω” αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και προτείνει ουσιαστικά να χαθεί το έργο ανάπλασης πάνω από 1.500 μέτρων δρόμου και η χρηματοδότησή του! Θέλει να αποφασίζουν άλλοι (η Περιφέρεια, τα Υπουργεία ή ακόμα και η Ευρωπαϊκή Ένωση!) για το τι θα κάνουμε εντός οικισμού στο Λυγουριό!

Υποδεικνύει σε έμπειρους υπηρεσιακούς παράγοντες πως να κάνουν τη δουλειά τους!

Ο κ. Σαρρής πλέον έγινε γνωστός στις υπηρεσίες όλης της Περιφέρειας και όχι μόνο, για τον λάθος λόγο! Για την εμμονή του καθώς και κάποιων ακολούθων του, όχι όλων ευτυχώς, στις αναφορές και τις καταγγελίες!

Πρέπει όλοι να βάλουμε πλάτη, όχι στη δημοτική αρχή Χρόνη, αλλά στον τόπο!

Αυτοί που δεν το κατανοούν πρέπει να απομονωθούν πολιτικά με ηχηρό τρόπο!

Τα υπόλοιπα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο!».

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version