home design 800x400
home design 1170Χ320

Σοκ στη Νέα Κίο: 19χρονη κατήγγειλε ότι τη βίαζαν από 5 ετών

Νέα σοκαριστική υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας στην Αργολίδα – Τα ξαδέρφια της φέρεται ότι ασελγούσαν σε βάρος του κοριτσιού από το 2010 έως το 2022
Βιασμοί Πελοπόννησος Αργολίδα

Μια νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Νέας Κίου στον δήμο Άργους Μυκηνών. Μια 19χρονη κοπέλα έκανε καταγγελία για συνεχή βιασμό και ασέλγεια από δύο ξαδέρφους της από την ηλικία των 5 έως τα 17 της έτη.

Οι δύο φερόμενοι δράστες, ηλικίας 35 και 42 ετών, αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας. Σύμφωνα με τις καταγγελίες της κοπέλας, τα εγκλήματα έλαβαν χώρα από το 2010 έως το 2022.

Η νεαρή γυναίκα, αφού ενημερώθηκε για τα δικαιώματά της, ζήτησε και εξασφάλισε τη διαμονή της σε ασφαλή χώρο με τη συνδρομή του Α.Τ. Ναυπλίου.

Επιπλέον, της παρασχέθηκε Panic Button για την προσωπική της ασφάλεια.

Σχόλια

2 απαντήσεις

  1. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΡΟΜΑ;; ΗΙΑΤΙ ΔΥΣΦΗΜΕΙΤΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΧΩΡΙΣ ΜΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ; ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΙΤΡΙΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ…

  2. Κατοικος Νεας Κιου

    Τελικα ηταν ρουμανικης καταγωγης θυτες κ θυμα, και εμεναν 3 χιλ εξω απο τη Νεα Κιο, πως αναφερουν ομως την Κιο κανεις δεν ξερει, λιγη προσοχη σε αυτους που κανουν ρεπορταζ κ βγαζουν ειδησεις, δεοντολογικα δεν ειναι ν σωστο να δυσφημουν μια περιοχη.

riviera banner

newsletter banner anagnostis