home design 800x400

Ο Hovig μας μεταφέρει στο μαγευτικό Ναύπλιο με το νέο του τραγούδι

Με ένα νέο και άκρως καλοκαιρινό τραγούδι επιστρέφει μουσικά ο Hovig τραγουδώντας «Πού το πάει» και ξεσηκώνοντας το κοινό

Με ένα νέο και άκρως καλοκαιρινό τραγούδι επιστρέφει μουσικά ο Hovig τραγουδώντας «Πού το πάει» και ξεσηκώνοντας το κοινό.

Θέλοντας να υμνήσει τον έρωτα και να κάνει τους πάντες να κινούνται σε ξεσηκωτικούς ρυθμούς ασταμάτητα ο καλλιτέχνης με τις sold out εμφανίσεις σε όλη την Κύπρο μόλις κυκλοφόρησε το πιο καλοκαιρινό του κομμάτι.

Η δισκογραφική επιστροφή του Ηοvig πραγματοποιείται μέσω μιας διασκευής ενός Αρμένικου παραδοσιακού τραγουδιού, σε στίχους Ρένας Καμάρη, το οποίο παρασύρει τους πάντες σε ρυθμούς ρούμπα, με μουσικές αναφορές από την ανατολή και με την μελωδική χροιά του Hovig να μας ταξιδεύει για καλοκαιρινές αναμνήσεις.

Όσον αφορά το video clip του «Πού το πάει», ο Hovig μας μεταφέρει εξ’ ολοκλήρου στο μαγευτικό Ναύπλιο, υπό τις οδηγίες και την αισθητική του καταξιωμένου σκηνοθέτη, Άλεξ Κωνσταντινίδη, ο οποίος το υπογράφει.

Οι ειδυλλιακές εικόνες, η γεμάτο ερωτική διάθεση και διασκέδαση, αλλά και ο συνδυασμός μουσικής και εικόνας έχουν στόχο να στέψουν το «Πού το πάει» ως soundtrack του καλοκαιριού σου.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version