home design 800x400

Ανασχηματισμός: Τρεις Πελοποννήσιοι στο νέο Υπουργικό σχήμα

Στο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών μετακινήθηκε ο Χρίστος Δήμας – Παρέμειναν στις θέσεις τους Ταγαράς και Λυτρίβη

Η αναβάθμιση του Κορίνθιου βουλευτή Χρίστου Δήμα, ο οποίος μετακινείται από το Υπουργείο Πολιτισμού, στο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, ήταν η μόνη αλλαγή, όσον αφορά την είσοδο βουλευτών της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην κυβέρνηση, μετά και την ανακοίνωση του Ανασχηματισμού.

Ο γιος του επι σειρά ετών Υπουργού και Ευρωπαίου Επίτροπου Σταύρου Δήμα, τοποθετήθηκε Υφυπουργός στο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.

Στο Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, η Ιωάννα Λυτρίβη από την Κυνουρία, παραμένει στη θέση της Υφυπουργού.

Ο Κορίνθιος, Νίκος Ταγαράς, παραμένει στη θέση του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Η ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης θα γίνει το απόγευμα της Παρασκευής, ενώ το πρωί του Σαββάτου, θα συνεδριάσει το υπουργικό συμβούλιο με το νέο του σχήμα.

Ταγαράς: «Συνεχίζουμε το μεταρρυθμιστικό μας έργο»

Ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Νίκος Ταγαράς δήλωσε:

«Ευχαριστώ θερμά τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη. Συνεχίζουμε το μεταρρυθμιστικό μας έργο για να κερδίσουμε το «εθνικό στοίχημα» της Πολεοδομικής και Χωροταξικής Μεταρρύθμισης της Ελλάδας, προστατεύοντας το περιβάλλον και ανοίγοντας νέες προοπτικές ανάπτυξης για την πατρίδα μας».

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version