home design 800x400
home design 1170Χ320

Αργολίδα: Μεγάλη προσοχή για πυρκαγιές την Παρασκευή

Ποιες περιοχές της Πελοποννήσου βρίσκονται σε πολύ υψηλό κίνδυνο Κατηγορίας 4

Σύμφωνα με τον χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς για την Παρασκευή 14 Ιουνίου πολύ υψηλός κίνδυνος θα υπάρχει για Αττική, Βοιωτία, Αργολίδα, περιοχές Φωκίδας, Φθιώτιδας, Μαγνησίας, Κορινθίας και Κρήτης.

240614

Σε περίπτωση που οι πολίτες αντιληφθούν πυρκαγιά, παρακαλούνται να ειδοποιήσουν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό κλήσης 199.

Αν οι πολίτες βρεθούν σε κίνδυνο, καλούν το 112.

Αργολίδα: Πού απαγορεύεται η κυκλοφορία

Απαγόρευση διέλευσης, παραμονής και κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων σε περιοχές NATURA, καθώς και σε δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση της Π.Ε. Αργολίδας για την Παρασκευή 14 Ιουνίου αποφάσισε ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαντζούνης, λόγω του αυξημένου κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς στην περιοχή.

Σε εφαρμογή της υπ΄αριθμ. 139177/08-05-2024 (ΑΔΑ: Ψ1Φ37Λ1-ΘΓΥ) Απόφασης Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας, και σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που ισχύει για την Πέμπτη 13-06-2024 (κατηγορία κινδύνου 4 – πολύ υψηλή),

Σύμφωνα με την απόφαση απαγορεύεται με οποιονδήποτε τρόπο και μέσο, η διέλευση, κυκλοφορία, επίσκεψη, διαμονή, παραμονή, κατασκήνωση, καθώς και η οργάνωση και διενέργεια οποιασδήποτε δραστηριότητας, αθλητικής, ψυχαγωγικής, θρησκευτικής, κ.λπ., ενός των περιοχών της Π.Ε. Αργολίδας, όπως αυτές περιγράφονται στην ανωτέρω απόφαση.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis