home design 800x400

250 χιλ. ευρώ εξοικονομεί ο Δήμος Άργους – Μυκηνών

‘Υστερα από σχετικό έλεγχο που έγινε και διαπιστώθηκε πως ο δήμος πληρώνει στη ΔΕΗ οδοφωτισμό που ανήκει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Σε εξοικονόμηση 250χιλ. ευρώ περίπου, σε βάθος πενταετίας προχωρά ο Δήμος Άργους – Μυκηνών ύστερα από σχετικό έλεγχο που έγινε και διαπιστώθηκε πως ο δήμος πληρώνει στη ΔΕΗ οδοφωτισμό που ανήκει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ήδη ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Γιώργος Κωτσονάρος έχει προχωρήσει σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για να απαλλαγεί ο δήμος από ένα οικονομικό βάρος που η προηγούμενη δημοτική αρχή παρ’ όλο που γνώριζε και αδιαφορούσε πλήρως να επιλύσει λόγω της ανικανότητας της.

Σε δηλώσει του ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Γιάννης Μαλτέζος ανέφερε:

Παρ’ όλο που κάποιοι –λίγοι- λυσσομανούν απέναντι σε μια δημοτική αρχή που ανέλαβε μόλις πριν έξι μήνες, εμείς δουλεύουμε αθόρυβα να επιλύσουμε προβλήματα και παθογένειες πολλών ετών που κάποιοι είτε αγνοούσαν είτε ακόμα χειρότερα αδιαφορούσαν! Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών επί πολλά έτη, πλήρωνε στη ΔΕΗ, σε ετήσια βάση, μέρος του φωτισμού, που ήταν στην αποκλειστική αρμοδιότητα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, επιβαρύνοντας τους δημότες ακόμα περισσότερο στα δημοτικά τέλη. Με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Οικονομικών, Γιώργο Κωτσονάρο και τα στελέχη της οικονομικής υπηρεσίας συνεχίζουμε για την οικονομική εξυγίανση του Δήμου Άργους – Μυκηνών“.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version