home design 800x400
home design 1170Χ320

Σε απόγνωση οι παραγωγοί εσπεριδοειδών της Αργολίδας – Τι γίνεται με τις ενστάσεις για τον παγετό του 2022

Οι αγρότες, ενώ ακόμα περιμένουν τα αποτελέσματα των ενστάσεων για τις ζημιές που προκάλεσε ο παγετός τον Ιανουάριο του 2022, ο ΕΛΓΑ προχώρησε σε συμψηφισμό των προκαταβολών των 300 ευρώ
Η πραγματική παγωνιά έρχεται από τη Δευτέρα

Σε απόγνωση βρίσκονται οι παραγωγοί εσπεριδοειδών της Αργολίδας μετά την τεράστια καθυστέρηση των αποτελεσμάτων των ενστάσεων του ΕΛΓΑ.

Οι αγρότες, ενώ ακόμα περιμένουν τα αποτελέσματα των ενστάσεων για για τις ζημιές που προκάλεσε ο παγετός τον Ιανουάριο του 2022, ο ΕΛΓΑ προχώρησε σε συμψηφισμό των προκαταβολών των 300 ευρώ με άλλα πορίσματα ζημιών των παραγωγών.

Όπως αναφέρει ο βουλευτής Αργολίδας Ανδρέας Πουλάς, αυτό “τους προκάλεσε οικονομικές δυσκολίες και εύλογη απορία και προβληματισμό“.

Συνεχίζει λέγοντας πως “δεδομένου ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο ο εμπαιγμός και η κοροϊδία εις βάρος των παραγωγών εσπεριδοειδών της Αργολίδας.

Δεδομένου ότι είναι ανάγκη για τους αγρότες και υποχρέωση του ΕΛΓΑ να κοινοποιήσει άμεσα τα αποτελέσματα των ενστάσεων καθώς υπάρχει πρωτοφανής καθυστέρηση.

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

1. Σκοπεύει τελικά ο ΕΛΓΑ να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των ενστάσεων που υποβλήθηκαν από τους παραγωγούς εσπεριδοειδών της Αργολίδας επί των πορισμάτων για τις ζημιές του παγετού του Ιανουαρίου 2022; Για ποιο λόγο υπάρχει αυτή η πρωτοφανής καθυστέρηση;“.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis