home design 800x400

ΕΠΣ Αργολίδας: Πρωταθλήτρια η ομάδα του Αριστέα Άργους στην Κ-12

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία το Σάββατο 10 Ιουνίου 2024 στο Δ.Α.Κ. Τολού οι τελικοί αγώνες για την κατηγορία Κ-12 της Ε.Π.Σ. Αργολίδας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2023-2024, μεταξύ των ομάδων Αριστέα Άργους, Ολυμπιακού Ναυπλίου, Φοίνικα Νέας Επιδαύρου και ΑΕΣ Μεθάνων.

Πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχθηκε η ομάδα του Αριστέα Άργους και φιναλίστ η ομάδα του Φοίνικας Νέας Επιδαύρου. Στο τέλος του αγώνα πραγματοποιήθηκαν οι απονομές κυπέλλων και μεταλλίων στους νεαρούς ποδοσφαιριστές και των τεσσάρων ομάδων.

Τις βραβεύσεις των νεαρών ποδοσφαιριστών πραγματοποίησαν: Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης,ο Αντιπρόεδρος Μανουσάκης Γεώργιος,η Γ. Γραμματέας Έλενα Πανοβράκου, ο Ταμίας Νώντας Μπιτζής, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Χάρης Νενεκούμης, οι Ενωσιακοί Προπονητές Βασίλης Γεωργακόπουλος, Νίκος Σωτηρόπουλος και Δημήτρης Μανιάτης.

Ευχαριστούμε το Δήμο Ναυπλιέων για την παραχώρηση του Δ.Α.Κ. Τολού.Επίσης ευχαριστούμε τους διαιτητές μας Νίκο Μαυροκορδόπουλο και Στέλιο Τούμπα.

Πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, στους προπονητές, στις διοικήσεις όλων των σωματείων που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα της Κ-12 για την ποδοσφαιρική περίοδο 2023-2024 της Ε.Π.Σ. Αργολίδας καθώς και στους γονείς των νεαρών ποδοσφαιριστών.

Καλό καλοκαίρι με υγεία και Καλή Πρόοδο!!“, το μήνυμα της Ε.Π.Σ. Αργολίδας.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version