home design 800x400
home design 1170Χ320

Πτωχός: Μήνυμα κατά της αποχής από την κάλπη

Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι απλώς μια πολιτική οντότητα. Αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της καθημερινής μας ζωής δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Πτωχός: Μήνυμα κατά της αποχής από την κάλπη
Δημήτρης Πτωχός ευρωεκλογές

Μήνυμα κατά της αποχής από τις ευρωεκλογές έστειλε από την κάλπη ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός.

Μετά την άσκηση του εκλογικού του καθήκοντος ο κος Πτωχός δήλωσε ότι: «Η συμμετοχή μας στις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, αποτελεί μια σημαντική πολιτική πράξη. Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι απλώς μια πολιτική οντότητα. Αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της καθημερινής μας ζωής.

Από την ποιότητα του αέρα που αναπνέουμε και τα τοπικά έργα υποδομής, έως την ασφάλεια των προϊόντων που χρησιμοποιούμε, η ΕΕ διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση πολιτικών που προστατεύουν και ενισχύουν την ευημερία μας.

Κυρίως όμως, η σημερινή μας ψήφος επιβεβαιώνει τη δέσμευση, καθενός και καθεμιάς από εμάς στις κοινές αξίες, πάνω στις οποίες είναι θεμελιωμένο το ευρωπαϊκό οικοδόμημα».

Και κατέληξε ο Δημήτρης Πτωχός στέλνοντας μήνυμα κατά της αποχής: «Σας καλώ λοιπόν όλους να ασκήσετε το εκλογικό σας δικαίωμα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να οικοδομούμε μια ισχυρότερη, πιο ευημερούσα Ευρώπη, που θα ωφελεί κάθε πολίτη».

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis