home design 800x400
home design 1170Χ320

Ναύπλιο: Σταμάτησαν οι εκλογές στα Λευκάκια – Ψηφοφόροι περιμένουν στην αυλή του σχολείου

Αστυνομία στο εκλογικό τμήμα – Μεγάλη ταλαιπωρία για τους φηφοφόρους
Εκλογικό Τμήμα Λευκάκια

Σταμάτησε η εκλογική διαδικασία στο ένα από τα δύο εκλογικά τμήματα στο χωριό Λευκάκια Ναυπλίου στις 10.30 περίπου το πρωί. Το εκλογικό τμήμα παραμένει κλειστό και φρουρούμενο από την αστυνομία.

Όλα ξεκίνησαν μετά από διαμαρτυρίες ψηφοφόρων που φέρεται ότι διαπληκτίστηκαν με τον δικαστικό αντιπρόσωπο. Όπως λένε όσοι παραβρίσκονταν εκείνη την ώρα στο εκλογικό κέντρο δημιουργήθηκαν σοβαρά προβλήματα με τον δικαστικό αντιπρόσωπο και δεν μπορούσε να συνεχιστεί η εκλογική διαδικασία, ενώ στη συνέχεια με παρέμβαση του Εφόρου, το εκλογικό τμήμα παρέμεινε κλειστό μέχρι την αντικατάστασή του. Μάλιστα στα Λευκάκια έφτασε και ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Ορφανός.

Εκλογικό Κέντρο στα Λευκάκια
Εκλογικό Κέντρο στα Λευκάκια / ΦΩΤΟ: anagnostis

Ο τελευταίος ψηφοφόρος έφτασε στο εκλογικό τμήμα για να ψηφίσει στις 10.45 το πρωί, όμως η εκλογική διαδικασία δεν ολοκληρώθηκε αφού όπως λέει ο ίδιος κρατήθηκε ο φάκελος του και η ταυτότητα του και σταμάτησε η διαδικασία μέχρι να έρθει η αστυνομία.

Η ένταση συνεχίστηκε μέχρι το μεσημέρι, με τον δικαστικό αντιπρόσωπο να αντικαθίσταται στις 12.40, οπότε από εκείνη την ώρα και μετά συνεχίζονται κανονικά οι εκλογές.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *