home design 800x400
home design 1170Χ320

Ευρωεκλογές 2024: Ψηφίζει η Αργολίδα – Πότε κλείνουν οι κάλπες

Το anagnostis την Κυριακή των ευρωεκλογών 9 Ιουνίου θα μεταδίδει τα αποτελέσματα σε Αργολίδα και Πελοπόννησο σε ζωντανή ροή.
Κάλπη Άργος

Μία ακόμη εκλογική αναμέτρηση οδηγεί τους πολίτες στις κάλπες για τις ευρωεκλογές 2024 που διεξάγονται σήμερα, Κυριακή 9 Ιουνίου. Μέχρι στιγμής η συμμετοχή στην Αργολίδα κυμαίνεται σε μέτρια επίπεδα, περίπου 5 ώρες πριν κλείσουν οι κάλπες. Αντίθετα περισσότεροι πολίτες φαίνεται να… ψηφίζουν παραλία.

Τα αποτελέσματα της κάλπης θα αναδείξουν τους 21 ευρωβουλευτές που θα εκλέξει η Ελλάδα, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται το ποσοστό της αποχής, αλλά και τα ποσοστά που θα λάβουν τα κόμματα και αν τελικά θα εκλέξουν ευρωβουλευτή.

Οι κάλπες θα κλείσουν στις 19:00, σε όλη τη χώρα.

Τι ώρα βγαίνουν τα αποτελέσματα

Θα παρακολουθείτε τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών όπως θα βγαίνουν από το υπουργείο Εσωτερικών σε πραγματικό χρόνο.

Το anagnostis την Κυριακή των ευρωεκλογών 9 Ιουνίου θα μεταδίδει τα αποτελέσματα σε Αργολίδα και Πελοπόννησο σε ζωντανή ροή.

Γύρω στις 21:00 θα υπάρχει η πρώτη ασφαλής εικόνα τόσο για την πρωτιά όσο και για το ποια κόμματα θα έχουν καταφέρει να περάσουν το όριο του 3% και να εκλέξουν ευρωβουλευτή. Περί τις 23:00 εκτιμάται ότι θα υπάρχει μια πρώτη εικόνα για την σταυροδοσία των συνολικά 1.168 υποψηφίων ευρωβουλευτών που είναι κατανεμημένοι σε 31 κόμματα και διεκδικούν τις 21 έδρες που αναλογούν στη χώρα μας.

Πού ψηφίζω

Για να μάθετε το εκλογικό τμήμα στο οποίο ψηφίζετε, θα πρέπει να μπείτε στην πλατφόρμα του ΥΠΕΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να βάλετε 5 προσωπικά στοιχεία:

  • Επώνυμο (Ολογράφως)
  • Όνομα (Τα δύο πρώτα γράμματα)
  • Όνομα μητέρας (Τα δύο πρώτα γράμματα)
  • Όνομα πατέρα (Τα δύο πρώτα γράμματα)
  • Έτος γέννησης (4 ψηφία)

Επίσης, λειτουργεί το τηλεφωνικό κέντρο του υπουργείου Εσωτερικών για την ηλεκτρονική πλατφόρμα «Μάθε που Ψηφίζεις». Οι δύο γραμμές είναι:

  • 2131361500
  • 2131313800

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis