home design 800x400

Αργολίδα: Ψήφος στις παραλίες

Το ποσοστό συμμετοχής στις Ευρωεκλογές μέχρι και τις μεσημεριανές ώρες μαρτυρούσε την επιλογή των πολιτών

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Αργολίδα: Ψήφος στις παραλίες

Με την προσέλευση στις κάλπες για τις Ευρωεκλογές μέχρι και τις 14:30 το μεσημέρι της Κυριακής (9/6) να είναι χαμηλή, η απάντηση των πολιτών ήρθε μέσα από τις εικόνες από τις κατά τόπους παραλίες.

Στις ακτές κοντά στα αστικά κέντρα σημειώθηκε το αδιαχώρητο, ενώ δεν έμειναν παραπονεμένες και οι παραλίες σε παραθεριστικά θέρετρα της Αργολίδας, όπως το Τολό. Περισσότερος ήταν ο κόσμος σε Καραθώνα και Αρβανιτιά που είναι πιο κοντά ή μέσα στο Ναύπλιο.

Οι πολίτες τουλάχιστον για τις πρωινές – μεσημεριανές ώρες ψήφισαν θάλασσα, βουτιές και ηλιοθεραπεία αντί να προσέλθουν στις κάλπες. Αυτό δείχνει και το ποσοστό συμμετοχής στην Περιφέρεια Πελοποννήσου μέχρι και τις 14:30, το οποίο δεν ξεπερνούσε το 22,7%.

Λίγο η ζέστη καθώς τα θερμόμετρα έδειξαν πάνω από τους 35 βαθμούς Κελσίου, λίγο η δυσαρέσκεια για το πολιτικό σκηνικό και τους πολιτικούς, διαμόρφωσαν το σκηνικό υπέρ της θάλασσας.

Μάλιστα, όσο οι ώρες περνούσαν οι ξαπλώστρες γέμιζαν, οι ομπρέλες αυξάνονταν. Κάποιοι λίγοι από τους λουόμενους έσπευσαν στην παραλία αφού πρώτα άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα. Υπήρξαν βέβαια και αυτοί που δήλωσαν πως θα το πράξουν το απόγευμα, περιμένοντας πρώτα να δροσίσει.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version