home design 800x400

Αθηνών – Κορίνθου: Φωτιά από έκρηξη σε βυτιοφόρο – Έκλεισε η Εθνική (Βίντεο)

Ακούγονται διαδοχικές εκρήξεις – Το βυτιοφόρο μετέφερε βενζίνη – Στο νοσοκομείο ο οδηγός – Κλειστή και στα δύο ρεύματα η Εθνική

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική και στην ΕΛ.ΑΣ. καθώς βυτιοφόρο με καύσιμα εξερράγη στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, στο 75,5ο χιλιόμετρο, στο ύψος της γέφυρας του Ισθμού.

Από την έκρηξη έχει εκδηλωθεί φωτιά με αποτέλεσμα να έχουν κινητοποιηθεί οι δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο οδηγός του οχήματος έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχία.

Έχουν κινητοποιηθεί 28 πυροσβέστες με 9 οχήματα, τη στιγμή που στο σημείο σημειώνονται εκρήξεις. Γίνεται επιχείρηση διαβροχής από το πυροσβεστικό κλιμάκιο που περιμένει να εκτονωθεί η πυρκαγιά για να προσεγγίσει το σημείο. Σημειώνεται ότι η βενζίνη χύθηκε στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να έχει πιάσει φωτιά.

Η κυκλοφορία στο σημείο διακόπηκε και στα δύο ρεύματα. Σύμφωνα, ειδικότερα, με ενημέρωση της τροχαίας, εκτροπές της κυκλοφορίας οχημάτων υπάρχουν στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, στον κόμβο Επιδαύρου και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόριθνο, στη Γέφυρα Κόμβου Λουτρακίου.

Photo: korinthostv
Video: fb (Πυρκαγιά Eνημέρωση), korinthostv

Σχόλια

Exit mobile version