home design 800x400
home design 1170Χ320

Αργολίδα: Πωλητήριο έβαλαν οι Βρετανοί στο Kilada Hills

Η DCI Advisors που κατέχει το 88%, δρομολόγησε την πώληση της επένδυσης που κατασκευάζεται αυτή την περίοδο στην Ερμιονίδα.
kilada hills (2)

Στην υπογραφή μνημονίου για την πώληση του ποσοστού της στη στρατηγική επένδυση του Kilada Hills, στην Κοιλάδα Αργολίδας προχώρησε η βρετανική DCI Advisors.

H εισηγμένη στον ΑΙΜ του Λονδίνου εξέδωσε ανακοίνωση την Τετάρτη σχετικά με την υπογραφή Memorandum of Understanding με δυνητικό αγοραστή για την επενδυση στην Ερμιονίδα. Στον επενδυτή έχει παρασχεθεί περίοδος αποκλειστικότητας διάρκειας 90 ημερών, ώστε να ολοκληρώσει το due diligence και να υποβάλει προσφορά για το Kilada Hills.

Η DCI αναφέρει ότι ο υποψπήφιος αγοραστής διαθέτει τη γνώση και την εμπειρία στη διαχείριση αναπτύξεων όπως το Kilada Country Club, το γκολφ και οι κατοικίες, ενώ συμμετέχει στην ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της ανάπτυξης, που είναι το γήπεδο γκολφ 18 οπών και το country club.

Το ποσοστό της DCI Advisors στο έργο φτάνει το 88%, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωσή της εταιρείας. Επίσης, πρόσφατα είχε ανακοινώσει πως είχε έρθει σε επαφή με family office που αναμένεται να επενδύσει έως και 2,5 εκατομμύρια ευρώ στο έργο για να αποκτήσει μετοχικό μερίδιο έως και 3%, προκειμένου να καλύψει τις κεφαλαιακές ανάγκες για την ανάπτυξη.

Πώς πάνε οι εργασίες

Η εταιρεία έχει θέσει στόχο να έχει έτοιμες αυτό το καλοκαίρι 9 από το σύνολο των 18 οπών στο γήπεδο γκολφ, ώστε να προχωρήσει σε soft opening το καλοκαίρι. Αυτό θεωρούν ότι θα επιταχύνει τη διαδικασία των πωλήσεων των οικοπέδων γύρω από το γήπεδο.

Όσον αφορά τo golf clubhouse και τη λέσχη έχουν ολοκληρωθεί οι εκσκαφές και έχουν γίνει οι πρώτες ενισχύσεις για τα θεμέλια, ενώ παράλληλα τρέχει η διαδικασία της αναζήτησης εταιρείας διαχείρισης ξενοδοχείων 5 αστέρων για τη μονάδα που θα κατασκευαστεί στην έκταση.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis