home design 800x400
home design 1170Χ320

Ημερίδα για την ανάπτυξη του παιδιού από το ΕΕΕΕΚ Ερμιονίδας και ΕΕΕΕΚ Πειραιά

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6 Ιουνίου μέσω Webex

Ημερίδα με θέμα “Βασικοί σταθμοί στην ανάπτυξη του παιδιού και γραφοκινητικές δεξιότητες” διοργανώνει το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ.) Ερμιονίδας σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ.) Πειραιά, την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024. 

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Webex – ο σύνδεσμος παρακολούθησης επισυνάπτεται – και Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης. Ακολουθεί η σχετική Ανακοίνωση και το Πρόγραμμα της Ημερίδας Διαδικτυακή Ενδοσχολική Επιμορφωτική Ημερίδα του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Ερμιονίδας σε συνεργασία με το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Πειραιά με τίτλο: “Βασικοί σταθμοί στην ανάπτυξη του παιδιού και γραφοκινητικές δεξιότητες” 

Εισηγητής: Τζουβελέκης Παναγιώτης, Εργοθεραπευτής (ΠΕ29), Δ/ντής ΕΕΕΕΚ Πειραιά 

Πέμπτη 06/06/2024 στις 18:00-20:00 

Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ 

  • 18:00-18:15 Χαιρετισμοί 
  • 18:15-18:45 Βασικοί Σταθμοί στην Ανάπτυξη του Παιδιού 
  • 18:45-18:55 Διάλειμμα 
  • 18:55-19:40 Γραφοκινητικές Δεξιότητες 
  • 19:40-20:00 Ερωτήσεις-Απαντήσεις 

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Webex στο σύνδεσμο: https://minedu- secondary2.webex.com/meet/stamatis 1969. Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης. 

Λίγα λόγια για το ΕΕΕΕΚ Ερμιονίδας 

Το ΕΕΕΕΚ Ερμιονίδας είναι δημόσια μονάδα Ειδικής Αγωγής, ανήκει στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας και συστεγάζεται με το Γενικό Λύκειο Κρανιδίου. 

Εγκαινιάστηκε την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020 με την παρουσία της τ. Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κας Σοφία Ζαχαράκη. 

Στη δημιουργία αλλά και τη λειτουργία του σχολείου, καθοριστική ήταν και είναι η συμβολή της κας Λίτας Λιβανού που με δαπάνη της ίδιας και του συζύγου της κ. Γιώργου Λιβανού, κάλυψαν τα έξοδα της διαμόρφωσης του σχολείου. 

Λίγα λόγια για το ΕΕΕΕΚ Πειραιά 

Το ΕΕΕΕΚ Πειραιά είναι δημόσιο σχολείο της Δευτεροβάθμιας Εκπαιδευσης. Εκπαιδεύονται έφηβοι 13-22 ετών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, απόφοιτοι ειδικού ή γενικού δημοτικού σχολείου. Η διάρκεια φοίτησης είναι 6 χρόνια. 

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis