home design 800x400

Η Νέα Αριστερά σε Άργος και Ναύπλιο – Η εκλογική επιτροπή στην Αργολίδα

Περιοδεία λίγο πριν τις Ευρωεκλογές απο τα στελέχη της Νέας Αριστεράς

Περιοδεία σε Άργος και Ναύπλιο πραγματοποίησαν την Κυριακή 2 Ιουνίου, τοπικά στελέχη της Νέας Αριστεράς μαζί με τον Πάνο Σκουρλέτη, μέλος του πολιτικού συμβουλίου και τον Χαράλαμπο Κασίμη, υποψήφιο ευρωβουλευτή.

Στο κλιμάκιο συμμετείχαν ο Γιάννης Γκιόλας, πρώην βουλευτής και ο Τάκης Παπαϊωάννου πρώην υποψήφιος βουλευτής.

Τα στελέχη της Νέας Αριστεράς συνομίλησαν με τους πολίτες σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα.

Νούμερο ένα θέμα που επιβαρύνει την καθημερινότητα των πολιτών αναδεικνύεται το ζήτημα της ακρίβειας.

Ποια είναι η εκλογική επιτροπή στο νομό

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Αριστερά Αργολίδας:

«Όσα συζητάς µε τους φίλους σου και γράφεις στα Social, όσα σε κάνουν να αγανακτείς αλλά κι όσα θέλεις για το σήμερα κι ονειρεύεσαι για το αύριο, στις 9 Ιουνίου έχεις την ευκαιρία να τα πεις και στην κάλπη.

Στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου έχεις την ευκαιρία να δώσεις φωνή στο δίκιο σου.

Αξίζουµε µια ζωή µε ποιότητα σήµερα και προοπτική για το αύριο. Μια ζωή χωρίς φόβο.

Στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου έχεις την ευκαιρία να αποδοκιµάσεις την κυβέρνηση που εξυπηρετεί µόνο τα συμφέροντα των ισχυρών του πλούτου, αδιαφορώντας για τις ανάγκες των πολλών, την κυβέρνηση που παραβιάζει συστηματικά το κράτος δικαίου, συγκαλύπτει το έγκλημα των Τεμπών και κλείνει το µάτι στην Ακροδεξιά.

Στις 9 Ιουνίου έχεις την ευκαιρία να πεις και στην κάλπη ότι η εναλλακτική στην παρούσα κατάσταση δεν είναι µια άλλη εκδοχή της δεξιάς πολιτικής: δεν είναι εναλλακτική η αναπαλαίωση του παρελθόντος, δεν είναι μονόδρομος οι δεξιές πολιτικές στην Ευρώπη.

Μπορείς µε την ψήφο σου να στείλεις το μήνυμα ότι η εναλλακτική απέναντι στην κυριαρχία Μητσοτάκη είναι η σύγχρονη Αριστερά.

Η Αριστερά της θετικής προγραμµατικής πρότασης, των μαχητικών κοινωνικών αγώνων, της σοβαρότητας και της αξιοπιστίας.

Στις 9 Ιουνίου έχεις την ευκαιρία να πεις και στην κάλπη ότι δεν πάει άλλο µε αυτήν την Ευρώπη που υπηρετεί τις πολυεθνικές και αδιαφορεί για τους λαούς, που ολιγωρεί απέναντι στην κλιματική κρίση και μένει απαθής απέναντι στη γενοκτονία στη Γάζα.

Μπορείς µε την ψήφο σου να ενισχύσεις την άλλη Ευρώπη, την Ευρώπη των εργαζομένων, του κοινωνικού κράτους, της οικολογίας και της ειρήνης.

Διότι έχεις δίκιο να θέλεις μια αξιοπρεπή δουλειά, να θέλεις αύξηση στο µισθό και τη σύνταξη, να προστατευτεί το κλίμα, να µπορείς να µένεις σε ένα σπίτι της προκοπής, να υπάρχει ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος, να αποδίδεται δικαιοσύνη, να υφίσταται πραγματική δημοκρατία, να απολαμβάνεις ισότητα κι ελευθερία, να επιδιώκεις να ζεις σε ένα κόσμο με ειρήνη.

Όλα τα παραπάνω τα έχουµε όλες και όλοι ανάγκη, και τα δικαιούµαστε.

Τα αξίζουµε.

Στηρίζουμε τη Νέα Αριστερά:

– Γιατί το προγραμµατικό πλαίσιο που έχει διαμορφώσει και οι προγραμµατικές κατευθύνσεις που προβάλλει ανταποκρίνονται στις δύσκολες απαιτήσεις της εποχής μας τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

– Γιατί η παρουσία της Κοινοβουλευτικής Οµάδας της Νέας Αριστεράς υπήρξε αυτούς τους λίγους µήνες υποδειγματική. Η κίνηση αυτή δικαίωσε απόλυτα τον σχηµατισµό της και µε τις πολιτικές πρωτοβουλίες και παρεµβάσεις της, τις ομιλίες των στελεχών της εντός, και εκτός Βουλής, τις ερωτήσεις και επερωτήσεις της κατέδειξε τι σημαίνεἰ πολιτική ευστοχία, πολιτική σοβαρότητα και πολιτικό ήθος.

– Γιατί το Ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς αντανακλά µε σαφήνεια την επιτακτική ανάγκη να οικοδομηθεί και να επικρατήσει μια προοπτική που θα θεμελιώνει εκ νέου την Ε.Ε. ως διακρατικό θεσμό ειρήνης, συµπεριληπτικής δημοκρατίας, ενεργού και ισχυρής κοινωνικής και οικολογικής ευαισθησίας παράλληλα µε την προοπτική να επέλθει επιτέλους προοδευτική διέξοδος στη διακυβέρνηση της χώρας.

– Γιατί η καταστροφική κυβέρνηση της Ν.Δ. πρέπει να ηττηθεί.

– Γιατί εκείνες και εκείνοι που απαρτίζουν το Ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς είναι συμπολίτες μας που έχουν διακριθεί στους χώρους της δραστηριότητάς τους, στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες µε την ενεργό και δημιουργική παρουσία, την κατάρτιση, την ανιδιοτέλεια, το ήθος και την αποτελεσµατικότητά τους, δεν είναι αλεξιπτωτιστές της πολιτικής και των κοινωνικών αγώνων.

Υπογράφουν αλφαβητικά:

1. Αντωνόπουλος Γιώργος
2. Ασημακοπούλου Γωγώ
3. Γκιόλας Γιάννης
4. Γρατσέας Κώστας
5. Δεληγιάννης Κώστας
6. Καραχάλιου Γεωργία
7. Κατσαρός Στυλιανός
8. Καχριμάνη Γεωργία
9. Κούστας Σταύρος
10. Κωνσταντίνου Κώστας
11. Μαραγκός Τάκης
12. Μπαλάσκα Χριστίνα
13. Μποζιονέλος Γιώργος
14. Ντούτσος Στέλιος
15. Ξενάκης Γιώργος
16. Παπαιωάννου Τάκης
17. Πειρούνης Δημήτριος
18. Τσίτας Τάκης
19. Χριστοδούλου Σταματίνα
20. Ψύχος Κώστας»

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version