home design 800x400
home design 1170Χ320

Δήμος Ναυπλιέων: Πόσα θα πληρώνει για το δάνειο τα επόμενα 15 χρόνια

Ποιοι είναι οι όροι του δανείου 7.943.608 ευρώ – Το επιτόκιο, η τοκοχρεωλυτική δόση, η διάρκεια αποπληρωμής και οι αντιδράσεις
Δάνειο λεφτά χρήματα ευρώ οφειλές πληρωμές

Οι όροι του δανείου ισοσκελισμού ύψους 7.943.608,17 ευρώ με μικτό επιτόκιο και διάρκεια αποπληρωμής 15 ετών, έγιναν γνωστοί στο τελευταίο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο, κατά το οποίο συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες της δανειακής σύμβασης από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Δείτε στο παρακάτω link τι αναφέρει η εισηγητική απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Ναυπλιέων προς το Δημοτικό Συμβούλιο περί αποδοχής όλων των όρων που έθεσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου Παρακαταθηκών στην 3852/9/30-5-2024 συνεδρίασή του.

H απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής.

Επιτόκιο – τόκοι

Σύμφωνα με την παραπάνω απόφαση το επιτόκιο θα είναι σταθερό 4,75% για τα πρώτα 10 χρόνια και κυμαινόμενο έως 7,51% για τα επόμενα πέντε. Το ποσό που θα κληθεί από του χρόνου να καταβάλει ο Δήμος Ναυπλιέων ετησίως για την αποπληρωμή του ξεπερνά τις 750.000 ευρώ.

screenshot 3
screenshot 2

Επόμενη Μέρα: «Διαφάνεια και αξιοπιστία μηδέν»

Η Δημοτική Παράταξη του Δημήτρη Κωστούρου «Ναύπλιο Επόμενη Μέρα», σχολίασε την παραπάνω εξέλιξη ως εξής:

«Επανερχόμαστε σήμερα 4 Ιουνίου 2024 με νέο βίντεο στο οποίο ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Φραγκιουδάκης συνεχίζει τα ψέματα του για τον Προϋπολογισμό.

Στην ερώτηση του πρώην Δημάρχου Ναυπλιέων και επικεφαλής της παράταξης μας «ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ» Δημήτρη Κωστούρου στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 29 Απριλίου 2024 σχετικά με την ψήφιση του Προϋπολογισμού ο λαλίστατος Αντιδήμαρχος με «σφριγηλή» φωνή εκτίμησε ότι αυτό θα γίνει μεταξύ 15 και 20 Μαΐου.

ΠΑΛΙ ΕΞΩ ΕΠΕΣΕ! ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ!

Το χειρότερο όμως από όλα ήταν ότι χθες 3 Ιουνίου 2024 με συνοπτικές διαδικασίες πραγματοποιήθηκε το πρωί Δημοτική Επιτροπή και το μεσημέρι έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για την έγκριση του τεράστιου ΔΑΝΕΙΟΥ 7,8 εκ. ευρώ (Με ΤΟΚΟΥΣ 3,8 εκ. ευρώ) από το Ταμείο Παρακαταθηκών.

Και η θλιβερή κατάσταση συνεχίστηκε αφού το ΔΣ δεν καλύφθηκε ζωντανά για να ενημερωθούν οι συμπολίτες μας.

Ότι ευαγγελιζόντουσαν και σθεναρά κατηγορούσαν το κάνουν τώρα οι ίδιοι σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή για τον τόπο μας. Εμείς θα συνεχίζουμε να λέμε ΑΛΗΘΕΙΕΣ!

Τα συμπεράσματα δικά σας!».

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis