home design 800x400

Πληγή τα αδέσποτα στην Αργολίδα – Επιτέθηκαν σε γυναίκα στη Νέα Κίο

Η ίδια κατάφερε και ξέφυγε τρέχοντας και πηδώντας τη μπάρα με τα σκυλιά να συνεχίζουν να την κυνηγούν – Ζητά εισαγγελική παρέμβαση

Πληγή παραμένουν τα αδέσποτα στην Αργολίδα, με αγέλες να κυκλοφορούν ανεξέλεγκτες στους δρόμους, επιτιθέμενες σε ανυποψίαστους ή και υποψιασμένους πλέον πολίτες, καθώς τα περιστατικά τραυματισμών αυξάνονται ολοένα και περισσότερο, προκαλώντας οργή στον τοπικό πληθυσμό.

Χαρακτηριστική είναι η επίθεση που δέχθηκε γυναίκα στον παραλιακό δρόμο, στη Νέα Κίο του Δήμου Άργους – Μυκηνών από μικρή αγέλη, την οποία γνωστοποίησε η ίδια μέσω των social media. Όπως αναφέρει, της όρμησαν πέντε σκυλιά, τα οποία έχουν θεαθεί να βολτάρουν στο χωριό. Σύμφωνα με όσα περιγράφει, η ίδια κατάφερε και ξέφυγε τρέχοντας και πηδώντας τη μπάρα με τα αδέσποτα να συνεχίζουν να την κυνηγούν. Η άτυχη γυναίκα χρειάστηκε ιατρική φροντίδα, δείχνοντας μάλιστα τα σημάδια που άφησαν στο σώμα της τα επιτιθέμενα ζώα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παθούσα κατέφυγε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, για να καταγγείλει το περιστατικό και να ζητήσει την παρέμβασή του.

Να σημειωθεί πως την ευθύνη για την περισυλλογή και περίθαλψη των αδέσποτων ζώων συντροφιάς την έχει ο εκάστοτε δήμος.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version