home design 800x400

Διαγωνισμός φωτογραφίας με ελεύθερο θέμα στην Ερμιόνη

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε όλους τους ερασιτέχνες φωτογράφους.

Η Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Ερμιόνης διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας με ελεύθερο θέμα.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε όλους τους ερασιτέχνες φωτογράφους. Μπορείτε να συμμετέχετε με 1 έως και 3 έγχρωμες η ασπρόμαυρες φωτογραφίες.

Μετά τις 4/8/2024 τελευταία ημέρα αποδοχής συμμετοχών, θα ακολουθήσει έκθεση  των φωτογραφιών και  βράβευση των τριών πρώτων διαγωνιζόμενων (17-20/8/2024).

Η κριτική επιτροπή θα απαρτίζεται από προσωπικότητες  με γνώση της φωτογραφίας και της τέχνης. Το κοινό συμμετέχει στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος με την ψήφο του.

Επικοινωνία: protoenpoermionis@gmail.com. Τηλέφωνα: 2754031366, 6977255437, 6972425920.

Όροι του Διαγωνισμού

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε όλους τους φωτογράφους ανεξαρτήτου ηλικίας .  Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι ελεύθερη. Μπορεί να πάρει μέρος κάθε Έλληνας ή αλλοδαπός φωτογράφος.

Οι φωτογραφίες που μπορείτε να υποβάλετε  μπορεί να είναι 1 έως  3, τυπωμένες σε μέγεθος 210 x 297 mm  (Α4) έγχρωμες ή ασπρόμαυρες σε φωτογραφικό χαρτί και να αναγράφουν στην πίσω πλευρά το όνομα του διαγωνιζόμενου και το αύξοντα αριθμό που θα έχει η κάθε φωτογραφία.  Διαγωνισμός φωτογραφίας διοργανώνεται στην Ερμιόνη

Στο protoenpoermionis@gmail.com θα  στείλετε τις φωτογραφίες σας και σε ηλεκτρονική μορφή.

Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό δηλώνουν ότι παραχωρούν στους διοργανωτές του διαγωνισμού το δικαίωμα δημοσίευσης – έκθεσης – εκτύπωσης  των φωτογραφιών τους για κάθε σκοπό εκτός της εμπορικής εκμετάλλευσης, με τον όρο της αναφοράς του ονόματός του φωτογράφου.

Η κάθε φωτογραφία πρέπει να είναι αποκλειστικότητα του διαγωνιζόμενου. Ο διαγωνιζόμενος με τη συμμετοχή του δηλώνει  ότι  τα υποβαλλόμενα έργα αποτελούν προσωπικές και αυθεντικές δημιουργίες.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: ΑΘΗΝΑ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ  (Για το διαγωνισμό φωτογραφίας)- ΕΡΜΙΟΝΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΤΚ 21051.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version