home design 800x400
home design 1170Χ320

«Αλλαγή Πορείας»: Την αντικατέστησε μετά την κατακραυγή του κόσμου

«Τα προβλήματα που πάει να λύσει ο κ. Μαλτέζος θα τα πολλαπλασιάσει», αναφέρει η παράταξη Καμπόσου σχετικά με την απόφαση για την Αργυροπούλου
Αλλαγή Πορείας Καμπόσος

«Η ανικανότητα της δημοτικής αρχής Μαλτέζου και στον τομέα καθαριότητας επιβεβαιώνεται και με την καθαίρεση της αντιδημάρχου καθαριότητας κ. Αναστασίας Αργυροπούλου», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η παράταξη “Αλλαγή Πορείας”, σχολιάζοντας την απόφαση του δημάρχου Άργους – Μυκηνών να αφαιρέσει ορισμένες αρμοδιότητες από την Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Κλιματικής Προστασίας και να τις εκχωρήσει στον εντεταλμένο σύμβουλο Γεώργιο Δημάκη.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η παράταξη Καμπόσου:

«Άρον άρον ο κ. Μαλτέζος και αφού τον έφαγε η κατακραυγή του κόσμου για την άθλια κατάσταση του δήμου ο οποίος βρωμάει από άκρη σε άκρη αντικατέστησε την αποτυχούσα στα καθήκοντα της κ. Αργυροπούλου, με σημερινή του απόφαση, με έναν… δημοτικό σύμβουλο.

Ούτε καν με κάποιον αντιδήμαρχο. Τα προβλήματα που πάει να λύσει ο κ. Μαλτέζος θα τα πολλαπλασιάσει αφού ένας δημοτικός σύμβουλος δεν έχει το χρόνο να ασχοληθεί με τα προβλήματα όπως ένας αντιδήμαρχος. Εκτός αν όπως μαθαίνουμε θα έχει και έξτρα αμοιβή. Ας το επιβεβαιώσει ή ας το διαψεύσει η παράταξη κ. Μαλτέζου.

Μια πρωτοβουλία στο χώρο των απορριμμάτων πήγε χαμένη. Θα μειωθούν και οι φωτογραφίες της παράταξης, Κρίμα».

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis