home design 800x400

Σημαδιακή επίσκεψη στην Τρίπολη ο Γρηγόρης Λαμπράκης

Στην Τρίπολη ο γιός του αγωνιστή της Ειρήνης Γρηγόρη Λαμπράκη

Στην Τρίπολη θα βρεθεί τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024, ο Αρκάς, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Γρηγόρης Λαμπράκης.

Ο γιος του αγωνιστή της ειρήνης Γρηγόρη Λαμπράκη, θα βρεθεί στης 11 το πρωί στο Δημαρχείο της πόλης, ενώ στις 12 το μεσημέρι, θα μεταβεί στους χώρους της Βιομηχανικής Περιοχής της Τρίπολης.

Αμέσως, μετά, στη μία και τέταρτο, έξω απ’ το Μαλλιαροπούλειο Θέατρο της Τρίπολης, στην πλατεία Πετρινού, θα προβεί σε δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Λίγο μετά, ο Γρηγόρης Λαμπράκης, θα περπατήσει στο κέντρο της πόλης και θα έχει επαφή με τους καταστηματάρχες και τους πολίτες.

Ο Γρηγόρης Λαμπράκης, είναι πτυχιούχος μηχανικός Η/Υ τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και έχει μεταπτυχιακές σπουδές MBA στο London Metropolitan University.

Εργάστηκε στη ΔΕΗ και έχει έντονη αγωνιστική παρουσία στα κινήματα ειρήνης.

Υπήρξε μέλος της ελληνικής επιτροπής για τη διεθνή ύφεση και ειρήνης και της επιτροπής του Υπουργείου Παιδείας για την ολυμπιακή εκεχειρία.

Ήταν υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ το 2007 στην Β Αθηνών, ενώ στις εθνικές εκλογές του 2023, ήταν στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ.

Είναι αντιπρόεδρος της πανελλήνιας οργάνωσης αγωνιστών εθνικής αντίστασης, αλλά και της βαλκανικής – μεσογειακής ένωσης φιλίας.

Από το 2010, είναι πρόεδρος του Ιδρύματος Γρηγόρης Λαμπράκης.

Σχόλια

Exit mobile version