home design 800x400
home design 1170Χ320

Λακωνία: Σερί πωλήσεων τον Μάιο – Τι τιμή έπιασε το ελαιόλαδο

Οι επιτυχημένες εμπορικές συμφωνίες δείχνουν τη δυναμική του κλάδου στην περιοχή και την αυξανόμενη ζήτηση για το υψηλής ποιότητας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.
elaiolado (2)

Στη Λακωνία, ο Αγροτικός Ελαιουργικός Συνεταιρισμός (ΑΕΣ) Ασωπού προχώρησε σε μια σημαντική εμπορική συμφωνία, διαθέτοντας 30 τόνους έξτρα παρθένου ελαιολάδου στην τιμή των 8,50 ευρώ το κιλό. Η ανακοίνωση έγινε την Παρασκευή, 31 Μαΐου 2024, και αφορά ελαιόλαδο με οξύτητα 0,36, το οποίο πωλήθηκε σε άγνωστο αγοραστή.

Αυτή η συμφωνία ακολουθεί μια σειρά επιτυχημένων πωλήσεων από συνεταιρισμούς της περιοχής κατά τον μήνα Μάιο. Στις 22 Μαΐου, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Παλαιοπαναγιάς πούλησε 20 τόνους έξτρα παρθένου ελαιολάδου στην τιμή των 8,70 ευρώ ανά κιλό. Ακολούθησε, στις 27 Μαΐου, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Μολάων – Πακίων, ο οποίος διέθεσε 60 τόνους εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου στην εταιρεία Χελιώτης ΑΕ με τιμή 8,42 ευρώ το κιλό.

Αυτές οι επιτυχημένες εμπορικές συμφωνίες δείχνουν τη δυναμική του κλάδου του ελαιολάδου στην περιοχή της Λακωνίας και την αυξανόμενη ζήτηση για το υψηλής ποιότητας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.

Σχόλια

riviera banner

newsletter banner anagnostis