home design 800x400
home design 1170Χ320

Το Ναύπλιο επιλέγουν 3 υπερπολυτελή κρουαζιερόπλοια με χιλιάδες επισκέπτες

Απολαύστε τα υπερπολυτελή κρουαζιερόπλοια με θέα το Ναύπλιο μέσα από τον φωτογραφικό φακό του Δημήτρη Μπέκα
krouazieroploio nafplio 4

Τρία υπερπολυτελή κρουαζιερόπλοια έφτασαν σήμερα το πρωί στο Ναύπλιο με χιλιάδες επισκέπτες να επισκέπτονται την Παλιά Πόλη αλλά και τους αρχαιολογικούς χώρους των Μυκηνών και της Επιδαύρου.

Απολαύστε τα υπερπολυτελή κρουαζιερόπλοια με θέα το Ναύπλιο μέσα από τον φωτογραφικό φακό του Δημήτρη Μπέκα:

krouazieroploio nafplio
ΦΩΤΟ: Δημήτρης Μπέκας
krouazieroploio nafplio 2
ΦΩΤΟ: Δημήτρης Μπέκας
krouazieroploio nafplio 1
ΦΩΤΟ: Δημήτρης Μπέκας

Το “πλωτό παλάτι” Celebrity Infinity

Στο λιμάνι του Ναυπλίου έφτασε για άλλη μια φορά το Celebrity Infinity. Το «πλωτό παλάτι» είναι ένα κρουαζιερόπλοιο κλάσης Millennium που εκμεταλλεύεται η Celebrity Cruises, θυγατρική του Royal Caribbean Group. Έχει μέγεθος 90.940 GT και μήκος 294 μέτρα ενω χωράει 2.170 επιβάτες στα 12 καταστρώματά του.

Μετά την ανακαίνιση του το 2020 οι σουίτες περιλαμβάνουν καινοτομίες όπως το Sun Retreat Desk και το Retreat Lounge, ανακαινισμένο μπάνιο και spa, στρώματα με cashmere στα κρεβάτια.

Το Celebrity Infinity διαθέτει 11 καταστρώματα, έχει μήκος 294 μέτρα και μπορεί να φιλοξενήσει έως 2,170 επιβάτες. Τον Ιανουάριο 2024 το πλοίο ανακαινίστηκε στα ναυπηγεία της Μασσαλίας και οι δύο κυριότερες αλλαγές περιλαμβάνουν την δημιουργία του The Retreat Lounge που απευθύνεται στους επιβάτες που διαμένουν σε σουίτες και την μετατροπή των Family Suites σε Sunset Suites.

Στο The Retreat Lounge οι επιβάτες σουίτας μπορούν να απολαύσουν gourmet snacks, αναψυκτικά και ζωντανή μουσική ενώ επιπλέον λειτουργεί υπηρεσία concierge για οτιδήποτε χρειαστούν οι επιβάτες εντός και εκτός πλοίου.

Οι ευρύχωρες Sunset Suites βρίσκονται στο πρυμναίο μέρος του πλοίου και διαθέτουν μεγαλύτερο μπαλκόνι ώστε οι ένοικοί τους να απολαμβάνουν τη μοναδική θέα του ηλιοβασιλέματος.

krouazieroploio nafplio 10
ΦΩΤΟ: Δημήτρης Μπέκας
krouazieroploio nafplio 3
ΦΩΤΟ: Δημήτρης Μπέκας

Πιστή στη φιλοσοφία της που εστιάζει σε πέντε άξονες, στην παροχή προσωποποιημένων υπηρεσιών εξαιρετικού επιπέδου, στην ευφάνταστη κουζίνα που προσφέρει ποικιλία γευμάτων, στη διαμονή σε ευρύχωρες καμπίνες, στην προσεκτικά σχεδιασμένη ψυχαγωγία και στους καταπληκτικούς προορισμούς, η Celebrity Cruises ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό ταξιδιώτη.

Το κρουαζιερόπλοιο Oosterdam στο Ναύπλιο

Ακόμα, ανοιχτά του Ναυπλίου κατέπλευσε το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Oosterdam με σημαία Ολλανδίας, της εταιρείας Holland America line με 285.24 μέτρα μήκος και 32.25 μέτρα πλάτος.

Το κρουαζιερόπλοιο έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει 1964 επισκέπτες στις σουίτες του, ενώ είναι το δεύτερο πλοίο της κατηγορίας Vista, φέρνει υψηλό στυλ στην ανοιχτή θάλασσα με προσεγμένες αναβαθμίσεις και εκπληκτικά έργα τέχνης.

Οι επισκέπτες θα έχουν πολλά να κάνουν στο σκάφος όταν δεν απολαμβάνουν απέραντη θέα ή δεν απλώνονται σε ευρύχωρες καμπίνες.

“Ξεκινήστε με ένα εξαιρετικό πρωινό στην τραπεζαρία. Χαλαρώστε με ένα μασάζ στο Greenhouse Spa & Salon, απολαύστε craft κοκτέιλ πριν από το δείπνο στο Ocean Bar, ακολουθούμενο από απολαυστικό ιταλικό φαγητό στο Canaletto. Ολοκληρώστε τη βραδιά με κορυφαίες επιτυχίες στο Billboard Onboard”, συμβουλεύει η εταιρία.

krouazieroploio nafplio 7
ΦΩΤΟ: Δημήτρης Μπέκας

Το κομψό ιστιοπλοϊκό γιοτ Wind Star

Το ιστιοπλοϊκό γιοτ Wind Star με 4 κατάρτια που φιλοξενεί 148 άτομα. Με τέσσερα καταστρώματα και ολική χωρητικότητα 5.703, το Wind Star μοιάζει σαν να είναι το δικό σας ιδιωτικό γιοτ.

Το πολυτελές πλοίο με σημαία Μπαχάμες έχει μήκος 134 μέτρα και πλάτος 15.8 μέτρα.

Το Wind Star διαθέτει ορθάνοιχτα καταστρώματα από ξύλο τικ—πολύ ασυνήθιστο για μικρά πλοία. Οι επισκέπτες θα βρουν κρυφές γωνιές για ιδιωτικές στιγμές δίνοντάς τους την αίσθηση ότι βρίσκονται στη δική τους ιδιωτική βεράντα.

krouazieroploio nafplio 5
ΦΩΤΟ: Δημήτρης Μπέκας

Όλες οι καμπίνες έχουν θέα στον ωκεανό, κρεβάτια queen size, τηλεόραση επίπεδης οθόνης με DVD player, ενώ η Owner’s Suite περιλαμβάνει και καθιστικό.

Το Wind Star προσφέρει δύο βασικούς χώρους εστίασης. Το εστιατόριο Amphora προσφέρει γκουρμέ κουζίνα κάθε βράδυ και το εστιατόριο Veranda προσφέρει χαλαρό μπουφέ και πλήρες δείπνο για πρωινό και μεσημεριανό γεύμα.

Και, για φαγητό κάτω από τα αστέρια, κάντε κράτηση για Candles που περιλαμβάνει μπριζόλες και σουβλάκια.

Οι παροχές του Wind Star περιλαμβάνουν: World Spa by Windstar, Πλατφόρμα Watersports, Lounge, Πισίνα και Υδρομασάζ.

Σχόλια

riviera banner

newsletter banner anagnostis