home design 800x400

Τρελό πάρτι στο Ναύπλιο για τον θρίαμβο του Ολυμπιακού (Pics, βίντεο)

Έξαλλοι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του Conference League από τον «Θρύλο» της Ευρώπης

Ο Ολυμπιακός είναι τροπαιούχος στην Ευρώπη. Μετά από ένα συγκλονιστικό ματς, οι Πειραιώτες νίκησαν στην παράταση με 1-0 τη Φιορεντίνα στο μεγάλο τελικό του Conference League και κατέκτησαν τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Με την λήξη της παράτασης και την κατάκτηση του τροπαίου, φίλοι του Ολυμπιακού βγήκαν από στέκια, καφέ, σπίτια και έχουν στήσει τρελό πανηγύρι στους δρόμους του Ναυπλίου και του Άργους.

Όσο περνά η ώρα συγκεντρώνεται ολοένα και περισσότερος κόσμος για να πανηγυρίσει τη θρυλική νίκη του Ολυμπιακού, που έγραψε ιστορία ως η πρώτη Ελληνική ανδρική ομάδα που κατακτά Ευρωπαϊκό τίτλο στο ποδόσφαιρο.

Το παιχνίδι έσπασε καρδιές καθώς και οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους αλλά ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που εν τέλει με το τέρμα του Μαροκινού ο οποίος έφτασε σε μια ανεπανάληπτη επίδοση έδωσε τη νίκη στην ομάδα του και το πανηγύρισε έξαλλα με όλους τους παίκτες των “ερυθρολεύκων”.

Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ είχε ψυχή, έδειξε χαρακτήρα, δεν επηρεάστηκε από την Φιορεντίνα που έδειξε να πατάει καλύτερα στο μεγαλύτερο μέρος της διάρκειας του αγώνα και ήταν ανώτερος στα τελευταία λεπτά του αγώνα αλλά και στα δύο ημίχρονα της παράτασης και έφτασε δίκαια στην κορυφή της Ευρώπης.

Με ήρωα τον Ελ Κααμπί που πέτυχε μια ακόμη γκολάρα, με τον Τζολάκη να κάνει ξανά τον Σούπερμαν όποτε χρειάστηκε, τον Ρέτσο να κάνει το παιχνίδι της ζωής του, τον Ιμπόρα να φτάνει σε έναν ακόμη ευρωπαϊκό τίτλο, τον Έσε να καταπίνει χιλιόμετρα και εν γένει όλους τους “ερυθρόλευκους” να δίνουν ότι είχαν και δεν είχαν για να πάρει ο Ολυμπιακός το τρόπαιο.

Σχόλια

Exit mobile version