home design 800x400

Σε πλήθος εκδηλώσεων έδωσε το παρόν η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος

Η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος, πιστή στις αρχές και τα ιδανικά της, έδωσε το παρόν διά των εκπροσώπων της σε μία σειρά επετειακών και λοιπών εκδηλώσεων

Η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος, πιστή στις αρχές και τα ιδανικά της, έδωσε το παρόν διά των εκπροσώπων της σε μία σειρά επετειακών και λοιπών εκδηλώσεων, για τις οποίες έλαβε σχετική πρόσκληση προς τούτο και με ιδιαιτέρη χαρά αποδέχθηκε.

Πιο συγκεκριμένα:

α) Ο Πρόεδρος Παναγιώτης Μπένος μαζί με το μέλος του Δ.Σ. Αθανασία Λάμπρου παρευρέθησαν στις 19.05.2024, στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης της Παμποντιακής Ομοσπονδίας, για τη Γενοκτονία των Ποντίων, καθώς και στις αντίστοιχες εκδηλώσεις της Συνομοσπονδίας Επτανησίων, την ίδια μέρα, για την 160η επέτειο ένωσης με την Ελλάδα στις οποίες συμμετείχε και το μέλος του Δ.Σ. Χρήστος Τσούτσουβας.

β) Στην επέτειο μνήμης για το Στρατηγό Π.Κεφάλα, στο Δυρράχι Αρκαδίας, στις 19.05.2024, παρευρέθη και κατέθεσε στέφανο τιμής ο Γεν. Γραμματέας Παναγιώτης Παγιώτας, ο οποίος έδωσε το παρόν και στον επετειακό εορτασμό του Εμπορικού Συλλόγου Μεγαλόπολης, την ίδια μέρα, μαζί με το μέλος του Δ.Σ. Αλέξανδρο Παντούλη.

γ) Στην επέτειο μάχης του Βαλτετσίου στις 19.05.2024, παρευρέθη και κατέθεσε στέφανο τιμής η Αντιπρόεδρος Μαντινείας Ουρανία Αναγνωστοπούλου.

δ) Στην επέτειο μάχης των Δολιανών στις 19.05.2024, παρευρέθη και κατέθεσε στέφανο τιμής ο Αντιπρόεδρος Κυνουρίας, Ιωάννης Δαλιάνης.

ε) Στην παρουσίαση του βιβλίου του Αρχιμανδρίτου Ιάκωβου Κανάκη, που οργάνωσε η Παγγορτυνιακή Ένωση στις 22.05.2024, παρευρέθησαν οι Π.Μπένος, Π.Παγιώτας, Ουρ. Αναγνωστοπούλου, Π.Σιωρά, Αλ.Παντούλης, Δ.Κατσίρης και Δ.Νικήτας.

στ) Στην ημερίδα του Δήμου Μεγαλόπολης με τίτλο «Ο Δρόμος της Ανάπτυξης» και θέμα την οδική σύνδεση Μυστρά-Αρχ. Θεάτρου Μεγαλόπολης-Ναός Επικ. Απόλλωνα- Αρχ. Ολυμπία, παρευρέθη ο Γεν. Γραμματέας Παναγιώτης Παγιώτας.

ζ) Στις επετειακές εκδηλώσεις για τη σύσταση της Α΄Πελοποννησιακής Γερουσίας στην Ι.Μ.Καλτεζών, περευρέθη και κατέθεσε στέφανο τιμής ο Γεν. Γραμματέας Παναγιώτης Παγιώτας.

η) Στον εορτασμό των Πολιούχων Τρίπολης, Νεομαρτύρων Δημητρίου και Παύλου, που οργάνωσε η Ένωση Τριπολιτών Αττικής με Πρόεδρο την Αντιπρόεδρο Π.Ο.Ε. Ουρ. Αναγνωστοπούλου, στην Αθήνα στις 26.05.2024, παρευρέθησαν οι Π.Μπένος, Αλ. Παντούλης, Χ. Τσούτσουβας και Αθ. Λάμπρου.

θ) Στους εορτασμούς για τη μάχη της Κρήτης που πραγματοποιήθηκαν από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων και την Παγκρήτια Ένωση στην Αθήνα στις 26.05.2024 παρευρέθησαν ο Πρόεδρος Π. Μπένος, ο οποίος κατέθεσε στέφανο τιμής στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, συνοδευόμενος από τους Χ. Τσούτσουβα και Αθ. Λάμπρου.

Επίσης η Ομοσπονδία ενημερώνει, πως το Δ.Σ. ομόφωνα αποφάσισε ( Πρακτ. 008/20.05.2024, αρθ. 4) όπως, η Τριπολίτισσα δημοσιογράφος και ιδιοκτήτρια του τοπικού ηλεκτρονικού μέσου voltastintripolinews.gr, Βάλια Αμπατζή, αναλάβει αμισθί, θέση εξωτερικού συνεργάτη παρά τω Προέδρω, σε θέματα δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας στο Νομό Αρκαδίας.

Σχόλια

Exit mobile version