home design 800x400
home design 1170Χ320

Ως 31 Μαΐου οι εγγραφές για το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Αργολίδας

Ποια είναι η διαδικασία εισαγωγής
Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Αργολίδας

Οι εγγραφές για το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Αργολίδας συνεχίζονται έως τις 31 Μαΐου.

Όπως αναφέρει το σχολείο, ‘”ηδη οι αιτήσεις έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία μας και αυτό είναι μια μεγάλη ανταμοιβή των κόπων και της συλλογικής μας προσπάθειας! Πολύ απλά, οι γονείς που έχουν παιδιά που τελειώνουν το Δημοτικό Σχολείο γνωρίζουν καλά ότι το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Αργολίδας είναι ένα εξαιρετικό Σχολείο που κάθε γονέας θέλει να στείλει το παιδί του! Είναι ένα Σχολείο που καμαρώνουμε, εκεί που οι μαθητές μας ανθίζουν μέσα στη χαρά, την καλλιτεχνική δημιουργία αλλά και την γνώση.

Οι Τέχνες φέρνουν τα καλύτερα αποτελέσματα στην εκπαιδευτική διαδικασία όταν συνδυάζονται με την καλλιέργεια της μάθησης αλλά και την ευγένεια της ψυχής. Στείλτε τα παιδιά σας στο Σχολείο που τους αξίζει.

Η διαδικασία εισαγωγής

Η διαδικασία εισαγωγής των μαθητών στην Α΄ τάξη Γυμνασίου των Καλλιτεχνικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2024-2025 είναι η εξής:

Οι γονείς/κηδεμόνες των υποψηφίων μαθητών/τριών μπορούν από τις 13 Μαΐου έως τις 31 Μαΐου 2024 και ώρα 14:00 να υποβάλλουν από κοινού ηλεκτρονικά ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής (στην οποία μπορούν να δηλώσουν μέχρι δύο κατευθύνσεις) μόνο στο Καλλιτεχνικό Σχολείο της περιοχής όπου κατοικεί ο/η υποψήφιος/α. βρείτε όλες τις πληροφορίες εδώ: https://gym-kall.arg.sch.gr/ ή επικοινωνήστε με το σχολείο μας”.

Τηλέφωνο: 2751089283

Σχόλια

riviera banner

newsletter banner anagnostis