home design 800x400
home design 1170Χ320

Ναύπλιο: Περιπατητικό θεατρικό πολυ-δρώμενο από τους φοιτητές του τμήματος Θεατρικών Σπουδών

Το θέμα του είναι «Έρωτας» ο οποίος ενδυναμώνει και αποδυναμώνει, και εμψυχώνει αενάως σε ένα ακατάπαυστο παιχνίδι

“Έρωτας”! To Μεταπτυχιακό του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών οργανώνει το Σάββατο το βράδυ στις 9, 1η Ιουνίου 2024, ένα περιπατητικό θεατρικό πολύ-δρώμενο, μια μεταξύ μας συνάντηση στον αέρα του Ναυπλίου.

Επειδή φέτος συμπληρώνονται τα δέκα χρόνια λειτουργίας του Μεταπτυχιακού οι Ναυπλιώτες, οι Αργίτες και γενικά οι Αργολιδείς, που μια δεκαετία χάρηκαν θεατρικά, δρώμενα, κουκλοθέατρα, παραμύθια και δράσεις του Μεταπτυχιακού στην κοινωνία και στις φυλακές ας το ακολουθήσουν στη μικρή περιδιάβαση που θα κάνει στην πόλη και ας το χαιρετίσουν. Αυτό θα δώσει μεγάλη χαρά στους μεταπτυχιακούς, αλλά και στους τόσους φίλους. Είναι ευκαιρία να του ευχηθούν όλοι καλή μεταλλαγή σε κάτι νέο, ουσιαστικό και δημιουργικό στο χώρο του θεάτρου και της εκπαίδευσης.

Αφετηρία: οδός Ζυγομαλά (πίσω από το Βουλευτικό), το δρώμενο συνεχίζει στα Κανόνια, τρίτος σταθμός ο Ιστιοπλοϊκός ΄Ομιλος και τέλος στο Φάρο κλείνει το θέατρο στην πόλη.

Το θέμα του είναι «Έρωτας» ο οποίος ενδυναμώνει και αποδυναμώνει, και εμψυχώνει αενάως σε ένα ακατάπαυστο παιχνίδι, αλλά και γράφει άξια τη λέξη ΖΩΗ σε κάθε τι που κάνουμε και που γινόμαστε μέσα από αυτό, καθώς είμαστε φτιαγμένοι «από αστερόσκονη» που αναζητά το σημείο, τη σχέση, τη συνάντηση, τον άλλον

Αυτό το Μεταπτυχιακό ήταν ΕΡΩΤΑΣ!!!!

Σχόλια

riviera banner

newsletter banner anagnostis