home design 800x400

Luna Rossa σε ένα… θολό Ναύπλιο

Η Αλεξάνδρα Μπουνάτσα με τον Mr. Bachata μας παρουσιάζουν το νέο video clip

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Luna Rossa σε ένα… θολό Ναύπλιο

Με φόντο το υπέροχο Ναύπλιο η Αλεξάνδρα Μπουνάτσα μας παρουσιάζει το video clip του τραγουδιού “Luna Rossa” από τον δίσκο “Ένα Γύρο Τον Κόσμο” που κυκλοφόρησε πριν μερικούς μήνες.

Ένα τραγούδι που έγινε γνωστό από τον Γιώργο Νταλάρα σε μουσική του Antonio Viscione και πρωτότυπους ελληνικούς στίχους του Χρήστου Παγώνη. Η μοναδική διασκευή που θα βρείτε μέσα στον δίσκο, καθώς το Luna Rossa είναι ένα πολύ αγαπημένο τραγούδι από την παιδική της ηλικία.

Η διασκευή αυτή φέρει μεσογειακά ηχοχρώματα, κανονάκι από την ανατολή, flamenco κιθάρες, ήχους θάλασσας και καλοκαιριού!

Στο τραγούδι και το video συμμετέχει ο Νεκτάριος Βασιλείου γνωστός ως Mr. Bachata καταξιωμένος στον χώρο της λάτιν μουσικής στην Ελλάδα και παραγωγός των περισσότερων τραγουδιών του δίσκου.

Στο έκτο και τελευταίο video που κυκλοφορεί από τον δίσκο “Ένα Γύρο Τον Κόσμο”, η Αλεξάνδρα και ο Νεκτάριος σφραγίζουν την άψογη συνεργασία τους με το σενάριο να έχει ως εξής: ”Τι κάνουν δύο συνεργάτες αν δεν έχουν χρήματα για video clip; Μα φυσικά φοράνε τα καλά τους και το γυρίζουν μόνοι τους”.

Να σημειωθεί πως το video clip γυρίστηκε την ημέρα με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση αφρικανικής σκόνης στη χώρα.

Σχόλια

Exit mobile version